2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9172 بازدید | 335 پست
سلام عزیزم کدوم شهری ؟من خودم سرکه سیب خانگی درست میکنم اگه همشهری بودیم برات میفرستم

مممنونم عزیزم مشهدم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

باید بدنتو پاکسازی کنی پوره زرنیخ دار استفاده کن از این قدیمیا حجامت سرکه سیب هرچی برای پاکسازی سموم ...

سرکه سیب بخورم؟چطوری؟

یا بزنم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگران هم میگن ؟؟ شاید خودت بویاییت قویه فکر میکنی بود میدی . منم زیر بغلم بو میده همش پارچه های نخی ...

گفتن بهم بقیه هم

ببین از خواب که بیدار مبشم بو میپیچه،اصلا لازم نبست بخوای زیر بغلتو بو کنی تا بفهمی

اسی برنج جنوبی میخوری؟اگ اره برا همونه

نه بابا 

البته خریدش با من نیست ولی ایرانی و هندی میخریم

وسواس داری نسبت بهش و شلوغش میکنی

بقیه هم بهم گفتن 

خیلی ام گفتن

خب بگنبه یه ورت بابا چرا اهمیت میدی بخدا مهم نیسراحت خودت باش و زندگیتو بکن

مگه میشهههه🥲😂😂😂

بوتاکس کن نمیزاره عرق کنی و بو هم دیگه نمیدی

شما کردین؟جواب بوده؟

یکسری راهکار ها دوستان گفتن یه مدت انجام میدم اکر چه بعید میدونم بعدش حتما بوتاکس

و در جواب سوالت باید بگم بله شده تا دلت بخواد البته من مثل شما مشکل از بدنم نیست خودم تنبلی میکنم دی ...

عاشق روحیت و اعتماد به نفست شدما😂❤️

بله جواب میده تضمینی نترس ۶ ماه راحت میشی

پس حتما میدارمش تو برنامم

حالا دغدغه دکتر خوب پیدا کردن پیدا کردم😂

سلام هورموناتو چک کردی اختلال هورمونی باعث میشه بو عرق بد باشه؟

چجوری چک کنم چه آزمایشی باید داد

منم خیلی عرقم بو میداد هرکاری میکردم بو میگرفتم و واقعا درکت میکنم حس خیلی بدیه، منم زاج و جوش شیرین رو امتحان کردم اصلا جواب نداد

ولی مام صابونی های رکسونا نجاتم داد ( شبیه تبلیغات شد😂) 

البته شما میگی اینارو هم امتحان کردی بخاطر همین بوتاکس هم به عنوان راه آخر امتحان کن

...