2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9179 بازدید | 335 پست
من راجع به عفونت زنانه این نظرو دارم.واقعا دیگه خسته شدم ازین عفونت و شستشو ولی همیشه هم شلوارم بو م ...

منمی همین مشکل داشتم رفتم پیش ماما ازون تراپی کرد به کل بوی بدم رفت

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوش شیرین و پودر زاج برام همین کاربرد رو دارن منتهی در حد ۵ ۶ ساعت تاثیر دارن،مگه میشه وقتی بیرون از ...

بوتاکس کن بعد عالیییه این همه مواد مالیدی نتیجه نگرفتی بوتاکس بزنی تا ۶ یا۷ ماه راحتی روش اسان بی دردسر  

بوتاکس کنی بعد یه مدت خودت رو سرزنش می کنی چرا تا حالا اینکارو نکرده بوری

اصفهان

دکتر مهدی اسحاقی سه راه سیمین کوچه زیتون از اینترنت سرچ کنید شماره نوبت دهیش میاد

دکتر سنتی خانم اگر خواستید دکتر عزیزی پل ۲۵ آبان 

شمارش رادارم اگر خواستید

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

آره..من اون زمان از سرکه طبیعی باید استفاده میکردم..بعد از اون جریان هم هر موقع سفر کاری دارم، که مث ...

سلام .

ببخشید بعدش بدنتون بوی سرکه نمیده ؟

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

اسحاقی بهم نزدیک همین رو میرم یه دنیا تشکر

خواهش میکنم اتفاقا خیلی دکتر خوب و باتجربه ای هستند حتمابرید و دستورات رواجراکنیدبرای منم دعاکنید که سلامتم رو بدست بیارم 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست