2777
2789

یعنی از اول تو تقدیرشون کسی نبوده؟

لطفاً برای من دعا کنید 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم شانس دخیله

دخترای خوشگل با خانواده خوب و تحصیلات دیدم که به چشم کسی نمیان

اونوقت دخترایی با قیافه های معمولی اونقدرم خانواده خوبی ندارن کلی خواستگار دارن خب این اگه شانس و اقبال نیست پس چیه

کارمای ازدواجی یعنی چی؟

ازدواج یک پیوند کارمیک

2 روح با هم قرارداد می‌بندند تا درساشونو با هم پاس کنن

از زندگی‌های قبل کارما دارند توی زندگی‌هایی که چالش زیاده اینا کارماهای افراد تو زندگی قبلیه 

Azar dey

راس میگیا‌.

ولی به نظرم وقتی برا ادم خواستگار میاد منتظر میمونه که یه شوهر بهتری گیر بیاد و در اولین فرصت ازدواج میکنن.ولی بعضیا فک میکنن اگه خوب و رد کنن خوب ترش گیرش میاد که اون موقع میبینه ۴۰ ۵۰ سالش شده هنوز خبری از ازدواج نیست....

این نظر منه🙂😁

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️