2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9211 بازدید | 335 پست
دکتر رفتم برام آزمایش نوشت هورمونی ننوشت شاید لازم ندیده نمیدونم😫😂

چند سالته؟

دختر عموی من تا ۱۸ سالگی اینطور بود، تازه میرفت حموم بدتر میشد. انگار روی فاضلاب خشک آب ریختی،

بعد دوران نوجوانی تموم شد

خود به خود خوب شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بنظر من الکی انقد نرو دکتروازمایش ضمنا اگر به دکترای طب جدید بگی میخام برم طب سنتی قطعا باتندی ...

مشهدم عزیزم خیلی لطف کردی

باز من بر عکس از سورملینا خیلی بد شنیدم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

چند سالته؟دختر عموی من تا ۱۸ سالگی اینطور بود، تازه میرفت حموم بدتر میشد. انگار روی فاضلاب خشک آب ری ...

۱۹ ام امیدوااااارم خوب بشه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

مشهدم عزیزم خیلی لطف کردیباز من بر عکس از سورملینا خیلی بد شنیدم

سلامت باشی ...مشهدم طبیب سنتی هست همون سایت بزن میاره

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بوی بد بدن معمولا به همون کبد و معده و روده ربط داره برات دارو میدن پاکسازی میشه

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

۱۹ ام امیدوااااارم خوب بشه

انشالله دوران رشدت تموم بشه، خودبخود خوب میشی.

دانش آموزان منم بعضیا همین مشکل دارن، مشاور بهداشت دعواشون کرد.

بعد گفتم شما باید بدونید که این سن، هورمون ها فعالیت زیاد دارن

خودبخود بو ایجاد میکنه....

دیگه حرفی نزد

انشالله دوران رشدت تموم بشه، خودبخود خوب میشی.دانش آموزان منم بعضیا همین مشکل دارن، مشاور بهداشت دعو ...

فدای شما بشم امیدوارم عزیزم ممنون🥹

باید زبر بغلتو با صابون انتی باکتریال بشوری،باکتری هایی که باعث بوی بد میشه از بین میبره

صابون گوگرد خوبه؟

نمیشه که اخه یک عمر هیچی نخوردمن همیشه بو دارم هر چی بخورم

نگران نباش اون شوهری که به خاطر بوی بدنت بغلت نخوابه، شوهر نیست، مردا یه سوراخ ببینن، دیگه هیچی حالیشون نیست

نوره خیلی جوابه استفاده کن

بعدش پودر صدر یا حنا ب مدت ۵دقیقه بزن

۱۰دقیقه قبل از حمام سرم اوردینری بزن 

واقعا دیگه بدنت بو نمیگیره 

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)