2777
2789

حاضرم هر عملی روی کره خاکی هست انجام بدم..عرق من وحشتناکه.. زیاد نیست ولی بدبوئه عجیب غریبه..هر کااار بگین کردم.. بهترین مام ها داو، رکسانا اسکلاره، پودر زاج جوش شیرین سنگ مرداب زینک اکساید و هر چی که فکرش رو بکنین..دکتر رفتم آزمایش خون کوفت ادرار کبد همههه چی دادم سالم سالم بودم

هر کدوم ازین مام یا پودر های گیاهی که گفتین رو شب اگه برم حمام و قبل خواب بزنم صبح که بیدار میشم باز بوی عرق میدم.. زندگی برام کابوس شده،تو ایسنتا کلیپ عاشقانه میبینم حالم بد میشه میگم من اگه ازدواج کنم طرف شب بیاد کنارم بخوابه بوم خفش میکنه😂میبینم مردم مسافرت میرن من دلم میگیره که من نمیتونم برم اگر برم تو مسافرت نمیشه روزی ۳ بار صبح ظهر شب برم حمام و حتما بوم بقیه رو خفه میکنه..میریم مهمونی من جرات نمیکنم شب بخوابم.. که صبح با بوی گند عرق پا نشم بقیه حالشون بد بشه..زندگیم شده جهنم.. 

میخوام بوتاکس زیر بغل انجام بدم اونم میگن تاثیر صددرصد نداره..میشه تجربه تونو بگین؟

پس من چیکار کنم؟؟؟میدونم طبیعت بدن مونه و باید تند تند استحمام کرد.. ولی من عجیب غریبم..

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکه طبیعی امتحان کردی😄موضعی بزن...عرق میکنی، ولی بو نمیگیره😄جدی میگم:)

جوش شیرین و پودر زاج برام همین کاربرد رو دارن 

منتهی در حد ۵ ۶ ساعت تاثیر دارن،مگه میشه وقتی بیرون از خونه ام هر ۵ ۶ ساعت زیر بغل رو با صابون بشورم و پودر بزنم؟چرا انقدر غیر طبیعی ام؟

میشه سرکه رو توضیح بدین کی و چه تایمی و چقد و چجوری

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

تغذيه هم تاثير داره

نمیشه که اخه یک عمر هیچی نخورد

من همیشه بو دارم هر چی بخورم

من راجع به عفونت زنانه این نظرو دارم.واقعا دیگه خسته شدم ازین عفونت و شستشو ولی همیشه هم شلوارم بو م ...

قرص پروبیوتیک مصرف میکنی؟!

پاپ اسمیر دادی؟!

آزمایش دادی که ببینی بیماری مقاربتی داری یا نه؟!

گاهی عفونت مکرر بخاطر بیماری مقاربتی میتونه باشه..

ماکارون هستم:)

عزیزم شنیدم کسایی که اینطورین باید رژیم‌غذاییشون رو عوض کنن. مصرف گوشت‌و چربی و سوسیس و کالباس رو‌کم‌ کن‌سعی کن‌بیشتر‌از میوه و سبزیجات استفاده‌کنی بعد از حمام زاج‌سفید بزن‌به زیر بغلت بو نمیگیره دیگه

بگرد ازغذاهات مشکل پیدا کنچاق نیستی

نه خیلییییی ام لاغرم

من ۱۲ ماه سال بو میگیره بدنم نمیشه که هیچی نخورم

نمیشه که اخه یک عمر هیچی نخوردمن همیشه بو دارم هر چی بخورم

نه ميدوني بعضي چيزايي كه ميخوريم مثلا يه چيزايي بخوري تو خوشبو شدن تاثير داره

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃