2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9134 بازدید | 335 پست
همسن مام قارچی دلو و جوش شیرین رو هم همینو بهم گفتن و گرفتن اینجور نبود😭اینم میگیرم،این شهد اثل اصل ...

مثل کرم میمونه هر بار رفتبگی حمام بزن

آخه قیمت زیادی نداره که اصل یا فیک باشه 

لوازم آرایشی ها دارن

من از وقتی میزنم عطر هم نمیزنم خیلی خوبه

برای اینکه عرقت بو نده اول از همه مو زیر بغل رو شیو نکن و با موم یا وکس از ریشه جدا کن. دوم اینکه تم ...

رکسونا و داو استفاده کردم فایده نداشته برام🥲🥲

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته شما. تا یک سنی کم و بیش همه بوی عرق تندی دارن و بدبو هستن.

اگر هزینه برات مشکلی نداره و برای ورزش هزینه میکنی، زیاد استخر برو. سونای خشک در دفع سموم بدن خیلی موثره، خون رو تصفیه میکنه و روی بوی بدن و تعرق هم تأثیرگذاره.

ورزش های هوازی هم همین تاثیر رو دارن.

دمنوش شیرین بیان روی بوی عرق تأثیرگذاره. باید شیرین بیان رو نهایتا به اندازه یک قاشق چای خوری دم کنی.

ولی چون خواص دارویی داره نباید زیاد مصرف بشه ممکنه بدن رو از نظر هورمونی به هم بریزه. در مورد اینکه هفته ای چندبار مجازی این دم‌کرده رو مصرف کنی از یک متخصص تب سنتی مشورت بگیر.

عزیزم شوهر منم همین طور بود طفلک بوی عرقش تند بود منم خیلی خیلی اذیت میشدم،و مجبور بود زود به زود بر ...

ممنون که وقت گذاشتی ولی. عزیزم برو تبلیغتو یجا دیگه بکن خیلی ضایع بود

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

چند سالته شما. تا یک سنی کم و بیش همه بوی عرق تندی دارن و بدبو هستن.اگر هزینه برات مشکلی نداره و برا ...

۱۹ ام

خیلی کلافه ام حاضرم هزینه کنم

ولی وقت و حوصله مرتب ورزش کردن و رو ندارم

مثلا حاضرم هزینه کنم عذد لنفاوی مو در بیارم😂😂😂

خیلی کلافه شدم خیلی.. نمیدونی چه راه ها که امتحان نکردم چه اذیت ها که نشدم

نه خیلیبدبختی عقل تشخیص دادن نخی هم ندارمیه تیشرت نخی کادویی داشتم صد ساله میپوشمش،دیگه رنگ و روش رف ...

با کسی که جنسارو خوب میشناسه برو خرید بعد از یه مدت دستت میاد چی بخری. البته شایدم خودت بیش از حد حساسی یا قدرت بویاییت بیش از حد قویه. باید ببینی‌اطرافیانت چه نظری دارن. در هر صورت‌ایشالا‌ک این مسئله حل شه زودتر🤲

دکتر که رفتم دوباره میگم؟میگم بجاش برم طب سنتی؟حتما میگم عزیزم جتما واقعا مشتاقم براش

آزمایش هم دادین؟!

برای هورمون‌هاتون..

یا موارد دیگه مثل قند و تیروئید..

یا سیستم ایمنی بدن‌تون؟!

آخه عفونت، دیابت، تیروئید و یسری موارد دیگه که مربوط هست به غدد بدن، ممکنه باعث بشن که عرق‌تون زیادی بوی بد بده

ماکارون هستم:)

خون میگیرن دیگ مطمئنی خودت خیلی حساس نشدی؟

خب پس اگه خون میگیرن دادم

چون ازمایش دادم ازم خون گرفتن بابام گفت این ۵ ۶ تا آزمایش بود فهمیدم یکیش کبد و تیروئید بوده حتما یکیشون هم هورمونی بوده

نه عزیزم خودم میفهمم بقیه ام بهم میگن و گفتن خب