2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9134 بازدید | 335 پست
آزمایش کامل دادی؟!چون من یادمه یه ماما میگفت که اگر عفونت مکرر میگیرید، این آزمایش رو بدین حتما..ممک ...

اصلا لباس زیر نمیپوشم چون دیگه واویلاس.فقط شلوار .اونم هر روز دارم بخاطر بو میشورم پهن میکنم تو آفتاب.

مشکل هورمونی نذاری؟

نمیدونم از کجا بدونم؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا الان اشک تو چشام جمع شدهپودر زاج میزنم خیلی ام خوبه منتهی ۴ ۵ ساعت،مگه میشه وقتی بیرونم هی بیام ...

آره حق داری واقعا سخته‌راستی سعی کن فقط از لباسهایی‌که استفاده کنی ک‌جنس نخی دارن، لباسی ک پلاستیک قاتیش داشته باشه سریع باعث‌ بو گرفتن میشه. ولی چیزی ک‌ تو اطرافیان خودم دیدم اکثر کسایی ک‌این مشکل رو دارن مصرف گوشت و پروتئین حیوانی شون بالاست  اگه توهم زیاد استفاده میکنی سعی کن کمترش‌کنی

جواب بده یک عمر دعاتون میکنم ممنون

انشاءالله که جواب بگیرین و مشکل‌تون حل بشه...

اما حتما پیش یک دکتر برین و باهاش در میون بذارین..

شاید یه مشکل جدی‌تری باشه، که خودش رو به این شکل نشون میده..

در هر صورت از صابون‌های آنتی باکتریال استفاده کنید..

حتی استفاده از اسکراب‌های بدن هم بهتون کمک میکنه‌..

لایه برداری پوست باعث میشه که کمتر باکتری‌ها فعالیت کنن و بوی بد تولید کنن..

این سرکه رو هم حتما استفاده کنید...

نتیجه‌اش رو هم اگر دوست داشتین بهم بگین حتما...

ماکارون هستم:)

آره حق داری واقعا سخته‌راستی سعی کن فقط از لباسهایی‌که استفاده کنی ک‌جنس نخی دارن، لباسی ک پلاستیک ق ...

نه خیلی

بدبختی عقل تشخیص دادن نخی هم ندارم

یه تیشرت نخی کادویی داشتم صد ساله میپوشمش،دیگه رنگ و روش رفته،ولی خیلی خنکه و لباس خیلییی کم بو میگیره.. واسه همون عاشقشم.. صد تا تیشرت گرفتم بعدش مثل اون نشده

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

انشاءالله که جواب بگیرین و مشکل‌تون حل بشه...اما حتما پیش یک دکتر برین و باهاش در میون بذارین..شاید ...

دکتر که رفتم دوباره میگم؟

میگم بجاش برم طب سنتی؟

حتما میگم عزیزم جتما واقعا مشتاقم براش

اول از همه زاج سفید خیلی خیلی مضره، و این کرم‌ها و مام هایی ک معلوم نیست ترکیباتشون چیه مثل شهد عسل ...

باورت میشه انقدر اذیتم که اصلا برام مهم نبست چی چه ضرری داره

فقط برام بو ندادن مهمه

چاره اش مام شهد عسله تا چند روز اصلا عرق بو نمیده خیلی خوبه

همسن مام قارچی دلو و جوش شیرین رو هم همینو بهم گفتن و گرفتن اینجور نبود😭

اینم میگیرم،این شهد اثل اصل و فیک نداره؟از کجا بگیرم

باید آزمایش بدیپریودیت منظمه؟ موهای صورتت پر پشت نشده؟اینا از علائمش هست

نه منظمه،نه

آزمایشش چجوریه؟

برای اینکه عرقت بو نده اول از همه مو زیر بغل رو شیو نکن و با موم یا وکس از ریشه جدا کن. دوم اینکه تمام تایمی ک توی حمامی چند بار زیر بغلت رو کیسه و شامپو بدن بکش صابون اصلا استفاده نکن و مدام زیر بغلتو بشور و دوباره شامپو بدن بزن وقتی اومدی بیرون سریع خشک کن و یا دئودورانت آمبرلا بزن و یا اسپری رکسونا. حداقل حداقل دو روز بوی خوبی میدی 

عزیزم شوهر منم همین طور بود طفلک بوی عرقش تند بود منم خیلی خیلی اذیت میشدم،و مجبور بود زود به زود بره دوش بگیره،من ی پودر گیاهی براش گرفتم البته بعد کلی تحقیق کردن مواد مضر مثل مرداب سنگ و زاج و.. هم نداره ،بعد از حموم استفاده میکرد الان دیگ خیلی استفاده نمیکنه ولی عرقش دیگه بدبو نیست ،کلا این پودره جلوی عرق کردن رو نمیگیره و فقط بوی عرق و خوش بومیکنه بعد ی مدتم حتی قطع کنی دیگ بوی عرقت برنمیگرده ما واقعا راضی بودیم،سایت داره کلا محصولاتشونم اکثرا طبیعی هستن و خیلی قیمت مناسبن