2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد اون هزار بار عدرخواهی کرد ولی هنوزم که هنوزه یادمه با پول تو جیبی ۱۸سالگیم خریده بودم براش

آره دیگه..

انگار از خودت زدی، برای اون آدم..

تا خوشحال بشه‌‌‌..

به فکرش بودی...

ولی در زمان درستش قدردانی نکرده...

ماکارون هستم:)

آره دیگه..انگار از خودت زدی، برای اون آدم..تا خوشحال بشه‌‌‌..به فکرش بودی...ولی در زمان درستش قدردان ...

همیشه یاد آدم میمونه من که دیگ برام مهم نیست چون تو ذوقم  زیاد هورده 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
تو از حالی که داشتی راضی بودی؟ حال کردی خریدی؟ همون مهمه اگر دفعه بعد دوست نداشتی خرید کنی حال نکردی ...

آره واقعا..

حق میگی..

از وقتی یادم میاد، رویه‌ام همینجوری بوده‌ها..

یعنی برای رفع تکلیف کاری رو انجام ندادم...برای دل خودم بوده...

ولی تصور اینکه با ذوق برای برادرم چیزی خریدم، یهو مامانم برگرده بگه فلان چیزش کمه، ناراحت کننده‌اس:)

مثلا چه فکری؟

مثلا در یک جمعی یکی شام با نوشابه میخره خب بعد یکی برمیگرده میگه آره ماستش و دو تا دوغم بگیر این یک مثال خیلی سادس در حالیکه اون آدم آدم ممکنه پولی نداشته باشه یک نفر یک لطفی می‌کنه به همون قانع باش اینکه غذا بود در موارد متعدد دیدم اصلا فکر نمیکنه شاید پول داره یا نه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
بله چرا که نه واقعا هم برای دل خودم بود یعنی حس خوبی می‌گرفتم اما گاها واکنش ها یا همون برخورد ها بر ...

کم کم منم دارم به نتیجه‌ای که شما رسیدی، میرسم:)

من باز دعوا هایی که کردم یادم میاد تو این دوران هی دوباره یاداوری میشه بعد با کسایی که دعوا کردم دوب ...

منم دقیقا...

قشنگ تماااام چیزهای ناراحت کننده میاد تو ذهنم..

واقعا که نیازه بیشتر این هورمون‌ها مطالعه و بررسی بشن...

حس میکنم هنوز که هنوزه اون نوری که باید، چیز زیادی نمیدونیم از بدن‌مون و پیچیدگی.هاش🥲

هییییی8سال این رفتارا ادامه داشت الانم درحال طلاقولی روانم بد اسیب دید

امیدوارم که این روزها هم زودتر تموم بشه..

حق داشتی و حضور چنین مردی به عنوان شریک زندگی، واقعا مخربه..

امیدوارم که حالت خوب بشه و دوباره روزهای خوب بیاد سراغت🥲🫂

سر کلاس تو دانشگاه یه پسره نمی‌دونم چی بود موضوع دقیقا خب کل بچه های کلاس گفتند باید شیرینی بخری همین الان من سرخ شدنشو دیدم آنقدر گفتند گفت باشه رفت بیرون نیم کیلو خرید آمد اینا ول کن نبودند این چیه بابا بخر خسیس و اینا من اینبار باهاش رفتم بیرون پولش همون اندازه بود خریدیم آمدیم پولشو دادم گفت بعدا میدم بهت اینا هم کو... کردند دو دقیقه فکر کنید 

مثلا در یک جمعی یکی شام با نوشابه میخره خب بعد یکی برمیگرده میگه آره ماستش و دو تا دوغم بگیر این یک ...

باز من برداشتم از اینکه گفتین "فکر نمیکنن"، سمت این رفت که:

فکر نمیکنن عواقب رفتارشون چی میتونه باشه!

یا اینکه خیلی وقت‌ها همین آدم‌ها از قدرنشناسی بقیه شاکی‌ان، ولی هیچوقت به رفتارهای قدرنشناسانه خودشون فکر نمیکنن:)

اما با صحبت شما هم موافقم و بنظرم صحبت شما هم جزو همین برداشتی میشه که من داشتم.

باز من برداشتم از اینکه گفتین "فکر نمیکنن"، سمت این رفت که:فکر نمیکنن عواقب رفتارشون چی میتونه باشه! ...

اونم منظورم بود درست برداشت کردید واقعا فکر نمی‌کنند خیلی جالبه چون بی خیالن یاا خودشونو میزنند به اون راه