2777
2789
تو برای دل خودت کار کن منم برای داداشم خریدم اتفاقا تولد پارسالش حتی یکبارم نپوشیده ولی من واسه دل خ ...

میدونی من واقعا میخواستم خوشحال‌ بشن..

اون تایم وضع مالی خوبی نداشتیم..

به چالش خورده بودیم..

هنوز یکسال بود که پدرم فوت شده بود..

میخواستم خیر سرم خوشحال بشن، که نشدن:)

ماکارون هستم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی با نامزدم صحبت می کردم. بعدش بابام از روستا شون آومد منم از نون ها مامان بزرگم براش گذاشتم عکس ...

به بابات حق میدم ، 

ولی نامزدت میتونست بهتر رفتار کنه 

حق میدم بهت.

من عشق گوی شیشه ایم ولی ب سلیقه پسرا نیست

خیلی بچه بودم اون موقع ها بلد نبودم کسی هم نبود راهنماییم کنه با ذوق رفتم خریدم 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

اره هزاران بار اکثرا هم از طرف مامانم بوده ولی دیگه عادت کردم برای تولدش امسال دو تا مانتو گرفتم همش قدیمی ها رو می پوشه کلی هزینه کردم وقتی خودم لازم داشتم این یک نمونه هزار نمونه دیگه هست مثلا تور اسم می نویسم ببرمش دو روز قبل میگه میام یهو شبش میگه نمیام میگم پول دادم کنسل نمیشه میگه چکار کنم البته من همه اینا رو می زارم پای افسردگیش و سعی می کنم کمتر ناراحت بشم

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

میدونی من واقعا میخواستم خوشحال‌ بشن..اون تایم وضع مالی خوبی نداشتیم..به چالش خورده بودیم..هنوز یکسا ...

تو از حالی که داشتی راضی بودی؟ حال کردی خریدی؟ همون مهمه 

اگر دفعه بعد دوست نداشتی خرید کنی حال نکردی خرید نکن 

ولی نه بخاطر کاری که اونا کردن بخاطر خودت که دلت نمیخواد دیگه اونکار رو انجام بدی 

مادر من همیشه بهم میگه حال میکنی محبت کن حال نمیکنی محبت نکن 

ولی اگر محبت کردی و دنبال نتیجه محبتت بودی بدون باخت دادی واقعا هم همینه 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

بله چرا که نه واقعا هم برای دل خودم بود یعنی حس خوبی می‌گرفتم اما گاها واکنش ها یا همون برخورد ها برام جالب بود یه زمانی به این نتیجه رسیدم که اصلا آدم ها خیلی وقت ها فکر نمی‌کنند 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
الهی با نامزدم صحبت می کردم. بعدش بابام از روستا شون آومد منم از نون ها مامان بزرگم برا نامزدم گذا ...

الهی بگردم🥺🫂

آره، این رفتارها و بی توجهی‌ها واقعا حال آدم رو بد میکنه

اگه دوست داری تعریف کن اینجا🥺من الان نزدیک پریودیمه..همیشه این دوران اینجوریه که یادم میاد اینجور ا ...

من باز دعوا هایی که کردم یادم میاد تو این دوران هی دوباره یاداوری میشه بعد با کسایی که دعوا کردم دوباره ازشون متنفر میشم بعد این دوران دوباره عادی میشم نمی دونم این هورمون ها چکار می کنند

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

اره ی بار بار دار بودم چای بیسکوییت و...مخلفات هرونه برداشتم بردم پارک نزدیک محل کار شوهرم خیلی دلم ...

آخی🙁🙁🙁

تازه باردار هم بودی🙁🙁🙁

بیا بغلم🥺🫂