2777
2789
اونم منظورم بود درست برداشت کردید واقعا فکر نمی‌کنند خیلی جالبه چون بی خیالن یاا خودشونو میزنند به ا ...

خیلی بده این رفتار..

خیلی..

شاید طرف همونجا پول نداشته باشه و شرمنده بشه..

شاید اولویت مالی دیگه‌ای داشته باشه..

و زشته واقعا

ماکارون هستم:)

خیلی بده این رفتار..خیلی..شاید طرف همونجا پول نداشته باشه و شرمنده بشه..شاید اولویت مالی دیگه‌ای داش ...

دقیقا اون فقط به شکم خودش فکر می‌کنه چند بار از این موارد دیدید؟ بارها شده آدم باید درک داشته باشه خودتو جای اون /حالا نوبت به خود آدم ها میرسه جالبه اصلا عوض میشن انسانیت یعنی همین به فکر هم نوعت باش اگر لطفی کرد سپاسگذارم باش نه اینکه با کنایه لبخندشو تبدیل به غم کنی 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا در یک جمعی یکی شام با نوشابه میخره خب بعد یکی برمیگرده میگه آره ماستش و دو تا دوغم بگیر این یک ...

دقیقا همین طوره و موافقم باهات‌. مشابه این امروز برام پیش اومد. هعی‌.‌........

حتی من فهمیدم آدما به چیزای مهم تر هم فک نمیکنن مثل اینکه من کی ام و چرا اینجام و خدا تو قرآن چی گفته و چرا نمی فهمم چی گفته یا چجوری بفهمم...

آره واقعا..حق میگی..از وقتی یادم میاد، رویه‌ام همینجوری بوده‌ها..یعنی برای رفع تکلیف کاری رو انجام ن ...

همه آدما اینجور ناراحتی هارو میکشن تا کم کم دستشون بیاد کجا ارزش داره مایه بذارن و کجا ارزش نداره.

فقط یادت باشه که تعمیم به همه ندی و هر آدمی رو طبق شخصیتش جداگانه ببین.....

منم امروز ضربه خوردم و اتفاق مشابه تو واسم افتاد ولی میگم لازم بود تا متوجه بشم انرژی مو کجا بذارم و وقتی ناراحت شدم تمرین کنم روی احساساتم بیشتر مسلط بشم.

همه اتفاقات برای رشد ما هستن و سعی کن اینجوری نگاه کنی که من باید رشد کنم و تو هر اتفاقی سهم خودمو از رشدم بردارم. دیگه افراد رو نبین، رفتار آدما رو شرایطی برا رشد خودت ببین.

همه آدما اینجور ناراحتی هارو میکشن تا کم کم دستشون بیاد کجا ارزش داره مایه بذارن و کجا ارزش نداره.فق ...

چقدر قشنگ‌گفتی:"من باید رشد کنم و تو هر اتفاقی سهم خودم رو از رشد بردارم"

و اینکه تعمیم به همه ندم و هر آدمی رو شخصیتش رو جدا ببینم!

مرسی ازت❤️

بابت اتفاقی هم که برات افتاده، امیدوارم که درس‌اش رو بگیری و رشد کنی و حالت هم بهتر بشه❤️‍🩹

دیگه هیچوقت براش هیچی نخریدم .دیوونم مگه

اصلا قدردانی بنظر من واقعا قشنگه..

و حتی باعث میشه که طرف مقابل‌مون هم خوشحال‌تر بشه..

بیشتر و بیشتر رغبت کنه که بازم به فکرمون باشه!

دقیقا همین طوره و موافقم باهات‌. مشابه این امروز برام پیش اومد. هعی‌.‌........حتی من فهمیدم آدما به ...

آدمی که دیگران براش مهمن و خودشو جای دیگران می‌زاره اهمیت میده اینا فکر میکنند چون خودخواه نیستند ارزش قایلم برای آدم ها اما خب هر کسی اینو نمی‌فهمه باید به جاش و برای ادمش وقت  و پول و .. بزاری 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘