2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اجازه نده احتمالا تعداد مردهایی که با کاربری زن ثبت نام میکنن زیاد میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بارها باهم صحبت کردیم ! هرکس اینجا چیزی که دیده رو بگه مرده؟؟؟؟

۶۴ تا درخواست از طرف مردا داشتم تازه خیلیاشو رد کردم این ۶۴ تا رو نه رد کردم نه پذیرفتم به نظرت با منه متاهل که یه دختر بزرگ دارم از قضا هم با شوهرم مشکلی ندارم چه کاری میتونن داشته باشن؟

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

روی پیام من ریپلای نزنینب ادمای سمی مثل شما حساسیت دارمتشکر

تو انقدر مریض و آویزون و داغون و هول و بیکار و بیمار هستی که ساعت ۴ صبح تو نی نی سایت تو تاپیک خانوما انلاینی ببینی چی کامنت میذارن پس اسم سمی نیار

این موضوعات قبلا مطرح شده و من بارها دیدم در سایت بله اگر از ادبیات نادرستی استفاده کردند خب قوانین و شرایطی سایت من باب این افراد دارد میتونید استفاده کنید اون درخواست‌ها هم که صحبت شده دربارش و مشخصه پس بهتره خلق خودمو بابت موضوعاتی که منجر به ناراحتی میشه تنگ نکنیم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘