2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میشه یه سال از عمل بینیم گذشته ولی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 13138 بازدید | 422 پست
ورم اوایله خب. نه الان ک یکسال گذشته.اگه هم ورم‌کنه، اونقدر نیست ک بخواد رو سایز دماغ تاثیر بذاره.دک ...

😪🤧😥🤕اخه دیدم اینجا میگن بعد دو سال یا سه جا افتاد تازه بینی

😪🤧😥🤕اخه دیدم اینجا میگن بعد دو سال یا سه جا افتاد تازه بینی

درسته اما ورم زیاد مخصوص ماه های اوله، نه یکسال. البته یه وقتایی بینی عمل کرده ورم میکنه، اما ناچیزه و اصلا شبیه روزای اول نیست.

حالا ک هزینه کردین، ب دکترتون بگید درستش کنه. حیف هزینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونو نمیتونم بگم چون بنده خدا کارش خوبه ولی مطابق صورت در میاره یعنی خوکی و اینا تو کارش نیست و میگن ...

اخه دیگ ۱ سال ورم طبیعی نیست 

خب کاش میگفتید شاید از تجریه شما کسی نره پیشش و اینکه ترمیم رو هر کسی قبول نمیکنه عمل بینی ۱ بارش خیلی سنگینه چ برسه ک ترمیم ام بکنی 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
درسته اما ورم زیاد مخصوص ماه های اوله، نه یکسال. البته یه وقتایی بینی عمل کرده ورم میکنه، اما ناچیزه ...

ممنونم حالا امشب میرم پیشش ایشالا گرچند تعدادی روز مونده تا یک سال و اینکه مال من عجیبه که نزدیک به یسال داره میشه گنده تر شد اوایل شب چسب میزنی صبح   برمیداری خوب شد مخصوصا ورم بالاهاش رفت ولی نوکش میبینم الان دراز و قلمبه هست 

اخه دیگ ۱ سال ورم طبیعی نیست خب کاش میگفتید شاید از تجریه شما کسی نره پیشش و اینکه ترمیم رو هر کسی ق ...

ترمیم بدون بیهوشی شاید بکنه یموقع اگه صلاح بدونه ممکنه ولی اخه کارش بد نیست اینجور که بقیه میگفتن دماغ من انگار دوست داشته برگرده به قبل🤧البته نه قبل قبل چون واقعا با عکس قابل مقایسه نیست و سالم کرده بینی رو  و مقداری جمع و جور ولی انتظار عروسکی داشتم که گفتم نیمه فانتزی مایل به طبیعی که حالا مایل به طبیعی شده بیش تر 

ترمیم بدون بیهوشی شاید بکنه یموقع اگه صلاح بدونه ممکنه ولی اخه کارش بد نیست اینجور که بقیه میگفتن دم ...

شما حرفاشو باور نکن ایشون کارش خوب نبوده مگرنه مگ میشه بینی برگرده 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
درسته اما ورم زیاد مخصوص ماه های اوله، نه یکسال. البته یه وقتایی بینی عمل کرده ورم میکنه، اما ناچیزه ...

مال  منم فشار میده بینی رو میگه ببین ورمه . میگن بینی اون عکس اولیه که بعد عمل میگیرن اون درسته مثل اون باشه . من یلحظه دستیار دکتر بعدا نشونم داد یه بینی نسبتا کوچیک و قوس ملایم بود ولی الان هر بار میرم میگه ورمه 

منم پره های ببینیم متقارن نیستدکتر خودم گفته بیا درست کنمشما اطلاعاتی دارید از این مدل عمل؟

شاید می خواد با بی حسی یکاریش کنه. بپرس ازش عزیزم.اها گفتی با بیهوشی گفته الان دیدم . ان شاالله سلامت باشی 

میشه بگی هزینه عملت چقدر شد ؟ 

شهر ما یه دکتر خیلی معروف بسته عمل میکنه و هزینه اش رو هم گفت ۲۰۰‌و خورده ای 

ولی شنیدم عمل بسته  زیاد تاثیر نداره رو فرم واسه کسایی هس که میهان خیلی طبیعی باشه و بعد از چند وقت مجدد برمیگرده به همون فرم اول بخاطر همین ترسیدم الکی هزینه کنم

شاید می خواد با بی حسی یکاریش کنه. بپرس ازش عزیزم.اها گفتی با بیهوشی گفته الان دیدم . ان شاالله سلام ...

خیلی میترسم که خراب کنه

همون دکتر قبلیم هستش

گفتم شاید شما از عملش اطلاعاتی داشته باشید