2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میشه یه سال از عمل بینیم گذشته ولی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 13138 بازدید | 422 پست

من هر کدوم از دوستام بسته عمل کردن ، فقط اولش خوب بود به مرور افتاده تر هم شده، البته من دوستام شیراز پیش دکتر مصباح عمل کردن شاید جراح شما متقاوته نتیجه متفاوت باشه

ترمیم چجوره؟ منکه دیگه نه شایدخانچاده بزاره عمل کنم نه هزینه نه وقت و حوصله خودم .اونم چون شکست هول ...

اره خداروشکر کن که تنفست خوبه. 

منو خیلی کوچیک کردن واقعا نفس کشیدنم مثل قبل نیست و تنگی نفس گرفتم. واقعا کاش اصلا عمل نمی‌کردم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پروفتو دیدم 😂شبیه مال من س ساعتتت ماتم برد منک کامنت نذاشتم پس این چیههه دیگ بعد اسمتو دیدم فهم ...

واایی اره عزیزم🥰🤣🤣🤣

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

واایی اره عزیزم🥰🤣🤣🤣

😂😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

[QUOTE=399436448]عزیزم فقط چند ماه گذشته؟ مبارکش باشه . باید یه سال صبر کرد اینکه سفته برا منم سفت بود مال خیلیا سفته ...[/QUOTممنونم عزیزم ان شاءالله این طور که شما میگید باشه

فعلا که ورمش نخوابیده

5 ماه گذشته ورم قوس بینیش خوابیده ولی نوکش که اصل قشیه بود نخوابیده و خیلی ناراحتیم

😐😐عروسکی میخواستیگفتی فانتزی رو به طبیعی؟؟

اره البته اول به دکتر گفتم نیمه فانتزی مایل به طبیعی بعد سر عمل به دستیارش گفتم عروسکی خود دکترم که رسید یر بیهوش شدم . حالا خدا کنه ورمش بره قشنگ نیمه فانتزی بشه

من عمل کردم ورم کرد بد دکترم گفت میخابه چن سری کورتون زد میخابید بد چن روز ورمش بیشتر میشد این سری ر ...

چجالب شاید برا منم همین شده . منم اخه چند سری کورتون زد حالا اون که میگی چجوریه؟

[QUOTE=399436448]عزیزم فقط چند ماه گذشته؟ مبارکش باشه . باید یه سال صبر کرد اینکه سفته برا منم سفت ب ...

اره نوک بینی میگن ورمش مرحله اخر میره امروز باشگاه یکی بمن گفت ورمش بعد یک سال و نیم دو سال رفته . یکیم نی نی سایت میگفت بعد چند سال ولی ان شاالله که برا شما زود بره