2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میشه یه سال از عمل بینیم گذشته ولی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 13138 بازدید | 422 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس بزار بگیم دکترت کی بود؟

چون نیم رخ بزرگه عکس نمیتونم بزارم😪🥲واینکه دکترشو نمیتونم بگم ولی دکترش خوب بود مخصوصا میگن  ترمیم که من نرفتم .ولی خب مطابق صورت در میاره و مال من اینجوری شد و خب ورم رو هم داره🤧

حقیقتش من بینیم نسبت به صورتم بزرگه ...خودم همیشه دوست داشتم عمل کنم اما از بعدش و اینکه میگن عمل بی ...

سلام عزیزم میدونی بعدش حوصله می خوادمن دیدم مریض بعد چند ماه از عمل اومده دختره با گریه که بزرگه الان و یکاریش کنید دکتر هم گفت الان ورمه اگه بخوای با مسئولیت خودت .

و منم که ده روز دیگه حدودا کم تر میشه یه سال که ورم رو داره نوکش هنوز و درازه 

دوستم میگفت بعدش خیلی عذاب کشیده ...گفت کلافه شده

اره اگه مخصوصا تامپون بزاره خب راه بینی تا چند روز برا تنفس بسته هست و من سریع به گفته دکتر مسکن خوردم و درد نفهمیدم بوده گوش نکردن و دردداشتن یا چیز دیگه.

من قرار بود اسپلینت بزارن که راه تنفس بسته نباشه ولی متاسفانه گویا خون ریزی داشتم و نمیشده . بعد عمل سر و صدا کردم که چرا بسته هست.

با بیهوشی مجدد ؟ حالا من تو مطب بودم دیدم با بی حسی بغضی پره ها رو درست کردن همونجا

عزیزم دکترت کیه 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
اگه دماغت گوشتی باشه عمل هم بکنی باز برمیگرده

چه عجیب اخه میبینی بعضی اندازه نخود شده بینی شایدخیلی کوچک تر کرده یعنی؟ ولی خب اونم میترسم دردسرای خودشو داشته باشه تنفش و اینا رو نمیدونم چجوره .

ما اومدیم متوسط درست کنیم حداقل . باید بگذره ببینم نتیجه چجورهگرچند الان میشه یه سال چند روز دیگه.بازم شکر 

و منی ک وقت عمل گرفتمچرا باید این تاپیک و میخوندم

عزیزم بسلامتی باشه ان شاالله درست شه  بینیت . خب مال ما ورم داره نگران کننده نیسست. ولی با دکترت میتونی اونجور که می خوای صحبت کنی سلامتیتو بگی در اولویت .

اون مطبی که رفته بودم دیدم درست میکنه مال دکتر خدا کرمی هست . حتی شنیدم برا ترمیم میرن پیشش

نه دکتر اولتون کیه ک ناراضی هستید؟

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
نه دکتر اولتون کیه ک ناراضی هستید؟

اونو نمیتونم بگم چون بنده خدا کارش خوبه ولی مطابق صورت در میاره یعنی خوکی و اینا تو کارش نیست و میگن بیماراشو ول نمیکنه و با ترمیم اینا رفع میکنه اگه بعد یه سال مشکلی باشه.ولی مال من ورمش اینجوره ناراحتم میگم نکنه باید کوچیک میکرده قشنگ . بجز تعدادی خانوما  که دیدم،مال اقایون دیدم اومدن پیشش واقعا خوب شد بینیشون . امان از ورم خدا کنه نمونه روم گنده بمونه و کشیده😥🤕