2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میشه یه سال از عمل بینیم گذشته ولی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 13118 بازدید | 422 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسم دکترو نمیگم با اجازت چون کارش خوبه و راضین و مطابق فرم صورت درمیاره ولی برامن خب ورمه لا مصبی ...

اشکال نداره

من دنبال دکتر خوب میگردم بعد تاپیک شمارو دیدم فکرکردم با دکتر مقتدر یا خوانساری نیا عمل کردین برای همین پرسیدم...

من که دوسال شد و هنوز بزرگه😅البته خوبه ناراضی نیستم ولی شببه عملیا هم نیست انگار یه بینی طبیعی قشنگه

تا خودم نگم کسی متوجه نمیشه عمل کردم چون دکتر طبیعی و نوک گرد عمل کرده و یکم‌ سربالا

خودم دلم میخواست نوک تیز باشه و سربالاییش بیشتر باشه

یه جورایی همه بفهمن عمل کردم

...
من که دوسال شد و هنوز بزرگه😅البته خوبه ناراضی نیستم ولی شببه عملیا هم نیست انگار یه بینی طبیعی قشنگ ...

پس مثل من اونجوری دوست داشتی . مبارک هم باشه ان شاالله بسلامتی و دل خوش عزیزم . بعضی میگن بعد چند سال جا افتاده 

صورتت پیدا نباشه فقطططططط بینی تو بفرس ببینم مدلشو قبل و بعدش چجوری شده چقد تغییر کرده

اینجوری متوجه نمیشی عزیزم

بینی من نوکش گرد و گوشتی با پره های باز و قوز هم داشت

الان تیغه بینی باریک و صاف و یه قوس خیلی ملایم با پره های جمع فقط نوکش هنوز گنده اس ک مشخصه ورم داره 

در کل عمل بینی یه چیز شانسی هست 

یکی میره پیش بهترین دکتر و راضی نیس

یکی میره پیش دکتر ضعیف تر و اوکیه 

۹۹ درصد هم راضی ان و بهتر از قبل شدن 

دیگه خودت بیرون میبینی مردم چقد خشگل شدن خب همش عمله دیگه ما ایرانی ها اکثرا دماغ گنده ایم 

بمن اینجور گفت که نوکش دیگه سفت نیست نرمه چسب بزن فرم بگیره . عجیبه

والا عجیب گفته  بیشتر سفتیش بخاطر ورمه ،منم الان داره نرم میشه 🙄،بعد میگن چسب فقط ورمو میگیره والبته اولایل عمل تاثیر داره نه الان و..

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
اره نوک بینی میگن ورمش مرحله اخر میره امروز باشگاه یکی بمن گفت ورمش بعد یک سال و نیم دو سال رفته . ی ...

امیدوارم

هرچند در مطبش کسانی رو دیدم که بعد سه سال بینی شون هنوز بزرگ بود و هیچفرقی نکرده  بودن

والا عجیب گفته بیشتر سفتیش بخاطر ورمه ،منم الان داره نرم میشه 🙄،بعد میگن چسب فقط ورمو میگیره والبت ...

درسته سفت بود قبلا اتفاقا البته هنوزم نوکش دست میزنم سفته ولی گفت دوباره چسب بزنم احتمالا برا فرمش گفته🥲گفته ورم بره. 

امیدوارمهرچند در مطبش کسانی رو دیدم که بعد سه سال بینی شون هنوز بزرگ بود و هیچفرقی نکرده بودن

پیش میاد عزیزم ورمه خب بالاخره . یه عده هم میبینی بیش از حد کوچیک شده بینی من خودم دیدم تو مطب یه دکتر که اومده بودن مریضای دکتر دیگه که درست کنه بینیشونو . یکیم اینجا چند روز پیش گفت بینیش رو دکتر مثل بینی نوزاد کرده .نمیدونم چجور میشه