2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میشه یه سال از عمل بینیم گذشته ولی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 13138 بازدید | 422 پست
دوست من بعد 3 سال بهتر شد و تو 5 سال به اوج زیباییش رسید بینیش، استخونی بود

در چه حد تغییرکرد پس واقعا میگن ورمه درسته و تاثیر داره بعد مدتی رو فرمش؟ یعنی عقب ترم میره بینی؟ 

در چه حد تغییرکرد پس واقعا میگن ورمه درسته و تاثیر داره بعد مدتی رو فرمش؟ یعنی عقب ترم میره بینی؟

الان که عکساشو می‌بینیم یه بینی بدون قوس و نوک بینی گرد 

ولی الان بعد یه بینی با قوس خیلی قشنگ نوک بینی تیز

خودمم هفت ماهه عمل کردم ورم یه طرفه دارم پیش همون دکتر هم عمل کردم میدونم که به مرور زمان خوب میشه 

خودت باش جهان اصالت را میستاید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ورم بینی با کاهش سطح التهاب بدن ،با حذف شکر و ارد سفید بهتر میشه . همچنین با خوردن مکمل کوئرستین فیتوزوم که البته خیلی گرونه و وارداتی از خارجه.

من چی بگم که دکتر متین قاضی زاده جوری بینی م رو خراب کرده که روم نمیشه هیچ مهمونی ای برم . هر کی دعوت میکنه عزا میگیرم 

انقد خجالت میکشم.

سوراخ های بینی م یکی خیلی بزرگه یکی خیلی کوچیک چهره م رو شبیه کاریکاتور کرده . 

هر روز لعنتش میکنم . بینی م غضروفی باریک بود فقط قوز داشت .  حتی قوز بینی من رو نتونسته کامل برداره و روی بینی م موج داره. 

تمام بیمارانش رو سمبلی و با بی دقتی داره عمل میکنه ،در واقع داره روی مردم تمرین میکنه .

کاش سازمان نظام پزشکی نظارت میکرد و اجازه به این جور افراد نمیداد .

الان که عکساشو می‌بینیم یه بینی بدون قوس و نوک بینی گرد ولی الان بعد یه بینی با قوس خیلی قشنگ نوک بی ...

ممنونم از نظرت عزیزم خیلی خوش حال شدم ان شاالله برای تو هم ورمش درست بشه و مبارکت باشه .منم دلم روشنه.ان شاالله همه سلامت باشن🤲🏼💚🌷🥰

استارتر ورم بینی با کاهش سطح التهاب بدن ،با حذف شکر و ارد سفید بهتر میشه . همچنین با خوردن مکمل کوئر ...

سلام عزیزم ممنون اومدی . ان شاالله همیشه سلامت باشی. پزشکت  درست نمیکنه سوراخای بینیتو با بی حسی؟

دکتر متین قاضی زاده که خودش خراب کار هست ،اون روز دیدم یه دختره از جای دیگه اومده بود برای ترمیم پیشش ،با اینکه مثلا عمل ترمیم براش انجام داده بود باز بینی بنده خدا زشت بود ،دختره میگفت فقط نفسش بعد عمل ترمیمی باز شده .

انقد تبلیغات الکی میکنن بنده خدا فکر کرده بود این دکتر میتونه ترمبم کنه،نمیدونست ایشون فقط تخصصش خراب کردنه

نمیدونم دکترت کی بوده ولی بینی من استخوانی بود تازه بعد دوسال فرم واقیعیشو دیدم الانم بعد چهارسال یکم نمک فلفل میخورم بزرگ میشه بخاطر بارداریم یه مدت نخوردم گریه ام نکردم خیلی خیلی کوچیک شد و قلمی قبلش هیچکس نمیفهمید عمل کردم ولی الان هرکی میبینه اسم دکترمو میپرسه بسکه خوشگله 

سلام عزیزم.مگه قابل درست شدنه؟ اخه بابد غضروف بزاره ؟ تو مطب میشه غضروف گذاشت؟

راستش نمیدونم چجوری درست میکنن ولی تو مطب در حد کارای ریز مثلا با بی حسی میدونم انجام میدن بعضی دکترا 

نمیدونم دکترت کی بوده ولی بینی من استخوانی بود تازه بعد دوسال فرم واقیعیشو دیدم الانم بعد چهارسال یک ...

سلام عزیزم ممنونم از نظرت . خیلی خوش حال شدم مبارکت باشه . دقیقا صبوری می خواد عمل بینی و بی توجهی به نظر اطرافیان در عین رعایت احترام. 

راستش نمیدونم چجوری درست میکنن ولی تو مطب در حد کارای ریز مثلا با بی حسی میدونم انجام میدن بعضی دکتر ...

ممنونم . من دیگه تحمل بیهوش شدن ندارم. چون سر جراحی بینی م سخت بهوش اومدم . اگه تو مطب درست بشه خوبه

اگر دکتری میشناسید که بتونه تو مطب پره های بینی رو درست کنه بهم معرفی کنید ممنون میشم

یه دکتری هست دکتر خدا کرمی تو نی نی سایت دیدم یکی دو نفر میگفتن برا ترمیم که دکتر قبول میکنه کار ترمیم رو هم . حالا باز تحقیق کن خودتم . 

سلام عزیزم ممنونم از نظرت . خیلی خوش حال شدم مبارکت باشه . دقیقا صبوری می خواد عمل بینی و بی توجهی ب ...

فدات شم ممنون آره اصلا نباید حرفیه بابت بینیت بشنوی به من اول ها میگفتن چرا عمل کردی بینی خودت خوشگل تر بود الان اسم دکترمو میخوان منم نمیگم😅