2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میشه یه سال از عمل بینیم گذشته ولی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 13138 بازدید | 422 پست
بله صددرصد ولی خب بعد یکسال دیگه تقریبا فرم اصلیش مشخص میشه و در افراد مختلف هم ممکنه نتیجه یکسان ند ...

اره چون بدن با بدن متفاوته ورم کردن .

من الان نزدیک یه ساله شده . امشب  رفتم دکتر گفت نوکش دیگه سفت نیست و نرم شده اماده برای فرم گرفتن گفت هر شب تا اذان صبح چسب بزنم

ممنونم ان شاالله. من الان نزدیک یه ساله . امشبرفتم دکتر گفت نوکش دیگه سفت نیست و نرم شده اماده برای ...

تا چندوقت؟ تو این یک سال هم چسب میزدین

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دماغمو کاملا طبیعی عمل کردم خیلیم راضیم خیلی به صورتم میاد. 

چیه نگاه میکنی طرف دو کف دست پهنای صورتش 

بعد یهو یه تار مو دماغ وسط صورتش... هعی میگی خدایا چرا صورتش یه چیزی کم داره و تو ذوق میزنه! چون صورتش نرمال نیس چون زوایه زیبا سازی تو صورتش رعایت نشده

تا چندوقت؟ تو این یک سال هم چسب میزدین

تا شیش ماه یا بیش تر و گاهی هم  که میرفتم مخصوصا پزشک خودش چسب میزد ولی گفت برا اعمال برمیداشتم 

امشبم گفت که دیگه بزنم ولی قبل ترا جز موقعی که خودش میزد میگفت نزدیم  اشکال نداره .

من دماغمو کاملا طبیعی عمل کردم خیلیم راضیم خیلی به صورتم میاد. چیه نگاه میکنی طرف دو کف دست پهنای صو ...

مبارکت باشه عزیزم . دقیقا زوایای زیبا سازی مهمه خیلی. خداروشکر این دکتر ما توجه میکرد و میگفت برا ورم هم باید صبوری کرد 

سلام دوستای عزیز 🌸

چالش هفتگی داریم 💪

ورزش روزانه با هم 🤸‍♀️

و مهم‌تر از همه، می‌خوایم سبک زندگیمون رو تغییر بدیم، سالم‌تر و فعال‌تر بشیم و در کل آدم مفیدتری تو همه جنبه‌های زندگی بشیم ✨

اونجور گوشتی نبود بنظرم . هر بارم میرم دکتر یبار گفت پوست بینی کلفته . یبارم گفت ممکنه مال سرما خور ...

مصرف نمکت رو به حداقل ممکن برسون ،ببین چطوری ورمش میخوابه👌

برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️

مصرف نمکت رو به حداقل ممکن برسون ،ببین چطوری ورمش میخوابه👌

من خودم غذا برعکس شوهرم کم نمک میخورم و میپزم نمیدونم مشکل از کجا بود  بازم ممنونم حالا باز کم تر بخورم