2777
2789
عنوان

تو طلاقیم امشب اینارو بهم گفت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 34 پست
نه امتحان کردم می‌پیچونه طرفو

برا کسی بمیر که برات تب کنه 

تو خودکشیم بکنی فقط دودش تو چشم خودت میره اون ککشم نمیگزه 

اینقدر حس بد به خودت نده 

سعی کن کنار بیای خیلیا جدا شدن و الان زندگی بهتری دارن

که چی که لطف کنه منت بذاره برگرده؟ بعد اون زندگی با ترحم و التماس زندگی میشه به نظرتون؟ فردا باید با ...

بخاطر این میگم که انگار خانم راضی به جدا شدن نیست به هر حال ایشونم ی طرف قضیه ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس بدی دارم من حتی اولین بار ک رابطه برقرار کرد بهش ک فک میکنم دلم برای خودم کباب میشه خیلی درحقم ظل ...

اوووو

چفد دنیا رو سخت گرفتی 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
مشغولم ولی نمیتونم باهاش حرف نزنم

خواهرم نکن این کارو . مگه اون کیه.؟ ازت خواهش میکنم قدر خودتو بدون بخدا خونه شوهر هیییییچ خبر خاصی نیست بجز حمالی . اونم همچین آدمی . وقتی کسی قدرتو نمیدونه ابتکار عمل و خودت بگیر دستت خودت بندازش از زندگیت بیرون نه که التماسش کنی . بخدا صدتا از این بهتر برات میاد 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

اوایل میدیدمش مشخص یود ناراحته دلش پیشمه ولی جدیدا جرف می‌زنیم دیگ اون حس و نمیگیرم ازش امشبم میگفت ...

شاید فقط از رو عصبانیت یه چیزی گفته و ته دلش خودشم نخواد اینجوری بشه

من بهترشو نمیخام هر چقدرم آدم بدس باشه اما من کنارش زن شدم دیگ هیشکی نمیتونه جاشو پر کنه

عزیزم زن شدن و زن بودن کنار یه مررررد قشنگ و خواستنیه نه یه موجودی که بویی از مردونگی نبرده . خیلی معذرت میخوام که اینو میگم هرکسی یه بیل بیلک ازش اویزون بود که مرد نیست ‌ قدر خودت و بدون . زن باش زنونه پای زندگیت وایسا عرور زنونه ت رو نشکن . خودتو خراب نکن . 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

چ فایده ای داره راضی نباشم وقتی خودش مصممه

عزیزم اگه میدونی واقعیه و نظرش همینه 

خودتو به کاری مشغول کن کم به این آدم فکر کن سعی کن حذفش کنی جوری که انگار از اولم نبوده خودتو تا میتونی بکش بالا مطمئن باش خدا کمکت میکنه 

خدا گر ز حکمت ببندد دری  زِ رحمت گشاید در دیگری 

شاید اصلا خیرت تو اینه

عزیزم زن شدن و زن بودن کنار یه مررررد قشنگ و خواستنیه نه یه موجودی که بویی از مردونگی نبرده . خیلی م ...

شوهرم انقد بدم نیست ک خیلی جاها. نازمو کشیده مهربون بوده خرجم کرده نذاشته چیزی تو دلم بمونه اما در عین حال عصبی بشه دست بزن داره لجبازه زود قهر میکنه نباید رو حرفش حرف بزنی 

درواقع مشکل اصلی ما بخاطر خانوادشه مادرش و خاهرش اونا تمیزارن شوهرم برگرده بهم 

عزیزم اگه میدونی واقعیه و نظرش همینه خودتو به کاری مشغول کن کم به این آدم فکر کن سعی کن حذفش کنی جو ...

ب حرف راحته ولی متاسفانه این آقا تا آخر عمر اسمش تو زندگی من هست حداقلش بخاطر مهریه 

ب حرف راحته ولی متاسفانه این آقا تا آخر عمر اسمش تو زندگی من هست حداقلش بخاطر مهریه

اگه خودت بخوای میتونی فراموشش کنی 

اگرم نه میتونی خودتو داغون کنی با فکر کردن بیش از حد بهش

حالا دیگه انتخاب خودته...