2777
2789
عنوان

تو طلاقیم امشب اینارو بهم گفت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 34 پست
شوهرم انقد بدم نیست ک خیلی جاها. نازمو کشیده مهربون بوده خرجم کرده نذاشته چیزی تو دلم بمونه اما در ع ...

اگرم الان با زور یا هر روشی برش گردونی بازم ننه و خواهرش نمیذارن زندگی کنی . اگه در شرایط تو طلاق مثل نیش مار باشه برات بعد از عروسی و بچه دار شدن طلاق مثل اژدهای هفت سره برات . یه کم به تجربه ماهایی که زندگی کردیم و بالای ده ساله داریم خوب و بد زندگی متاهلی و بچه داری رو میبینیم اعتماد کن . خیلی از زنا ارزوشونه وقتی تو شرایط تو بودن جدا میشدن نه بعد از کلی زندگی و زحمت و بچه بزرگ کردن و با کلی اسیب برای بچشون که یا باید طبعات طلاق رو به جون بخرن یا هرروز و هرشب تو محیط سمی خونه و دعواهای پدر و مادر با کلی نرض روحی و روانی رشد کنن . قطعا بچه هات و از این مرد بیشتر دوست داری . برای اسیب نخوردن بچه هات انروز این ادمو بدار کنار با خوشحالی هم بذارش کنار . 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

من پای زندگیم خیلی وایسادم خیلی هیچی از دوران عقد نفهمیدم هیچی از شوهر نفهمیدم الکی الکی اسم روم گذا ...

چه زندگی ؟ مگه نمیگی او عقدی؟! یا خونه رو ددست کردید وسایل چیدیدن و فک میکنی یکی دیگه میره تو اون خونه؟! یا حس مالکیت به مرده هست ؟!!😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم انقد بدم نیست ک خیلی جاها. نازمو کشیده مهربون بوده خرجم کرده نذاشته چیزی تو دلم بمونه اما در ع ...

الهه بچه عزيزترين كس آدمه من به جان تنها بچم قسم ميخورم كه نه من و خواهرم و نه مادرم جلوي شوهرتو نگرفتيم كه بهت برگرده چه اون موقع كه با عشق اومد خواستگاريت چه الان كه كه ميگه از همون شب  يك سال و يك ماه پيش برام تموم شد، جز خودت و خانوادت واقعا هيچ كس مقصر نيست ، واقعا خودش نميخواد برگرده  هيچ وقت 

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰