2777
2789
عنوان

میخوام برم حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 56790 بازدید | 246 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخای ❌میخوای ✔️

درخصوص امضاتون شماک انقدر پیگیرغلط های مردم هستی خوبه خودتم یادبگیری املایی❌️املائی✅️ واینکه گرفتن غلط های ماهم توسط شمااصلابرامون ذره ای اهمیت نداره فقط نشون میدی ک ازاین دانش اموزایی بودی ک همیشه درصف اول خانم من بگم؟ یااینکه امروز امتحان داریم ماب اینجور بچه هامیگفتیم‌..... میگیری ک چی میگم؟😂😂

اره منم هی میگم بیخیال خوشمیگزره 🥲

جچند نفرباهم یکجا؟

هموف همومیبینن؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اره میشنند همه یه جا چرک میکنند سنگ پا میکشن حرف میزنند میگن میخندن بعد میرن زیر دوش مخصوص خودشون می ...

بعدمعذب نیستی خجالت نمیکشن بدن لختشون،کسی ببینه که اصن نمیشناسن همو

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

یه استخر پیدا کن برو حموم اونجارو

خاستم بگم،بره استخر شناتموم شد دوش بگیره بره خونه

تو محله ما هم هست خیلی هم تمیزه از زمون قدیم تا الان من کلا ی بار رفتم بچه بودم و آب قطع شده بود..

توش لیف و زیرپوش و ...میفروشن و یخچال نوشیدنی خنک هم داره از ۸ صبح تا ۱۰ شب بازه

بچه ها سلام...🙋‍♀️
منم همینطورفک کرده حالامثلا استاددانشگاس ماهم دانشجوهاش😂

حالا اونش عیبی نداره.من خودم تو خانواده ای هستم ک رشته هامون ادبیاته بیشتر.ولی میگه من ریپ میزنم و غلط میگیرم ولی اگه شما ریپ زدید نخونده رد میکنم‌😂

درخصوص امضاتون شماک انقدر پیگیرغلط های مردم هستی خوبه خودتم یادبگیری املایی❌️املائی✅️ واینکه گرفتن غ ...

من سختمه و بزارم همون الف منظورومیرسونه

توتاپیکی گفت نسل شماچراتموم نمیشه؟

اصن مات شدم چقدپرو چقد وقیحه،،خب به توچه

میخای ❌میخوای ✔️

شاید باورت نشه ولی پاسخ های شما هم واسه بقیه اهمیت نداره

جالبه خودت تو امضات دوتا غلط املائی داشتی🤣🤣

هیج کاربری❌️ 

هیچ کاربری✅️ 

املایی❌️

املائی✅️

😂😂😂

❌️لایکم نکنید لطفا❌️