2777
2789
عنوان

میخوام برم حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 56769 بازدید | 246 پست
اصفهان هستم گلم اگه اونجا هستی تا بگم بهت

عزیزم منم اصفهانم 

شما کجای اصفهانی که هنوز حموم عمومی هست؟

محله ی ما دوتا بود که من بچه بودم حدود ۱۵ سال پیش خرابشون کردند 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم اصفهانم شما کجای اصفهانی که هنوز حموم عمومی هست؟محله ی ما دوتا بود که من بچه بودم حدود ۱۵ ...

عزیزم درچه پیاز هست چند تا هم هست برو درچه بگو حموم قلعه میخوام راهنمایت میکنند وخوبی که داره مردونه زنونه جدا داره این طوری نیست که مثلا یه شیفت مردونه باشه یه شیفت زنونه چند تا دیگه هم هست ببین کدوم دوست داری 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

واییی قدیم میرفتیم خیلی کیف میداد یادش بخیر.چرا حموم عمومی نمیری که مخصوص یک نفره بهتره.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
اره باید بگردم؛ شاید بتونم تو فضای مجازی پیدا کنم😘

عزیزم سمت تهرانپارس یه استخری هست که حمام مدرن و تمیز هم داره، من رفتم ولی اسمش یادم نیس، خیابان دماوند هم گرمابه حمیدفر ( اگه اشتباه نکنم) خوبه ،پیج اینستا هم داره

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
این روزا شیوع زگیل تناسلی زیاد شده، خطرناکه برین حمام عمومی!خونه ی فامیل نزدیک برین حموم، حتی اگر تو ...

وای من مسافرت بودم رفتم دسشویی بین راهی خیلی حواسم بود شلنگش نخوره بهم اخرش خورد..الان رفتم توفکرش نکنه بگیرم؟خیلی میترسم..

ببخشید دلاک هم داره

این که میگم باکلاس شده جکوزی هم داره سشوار کمد مخصوص خیلی تمیز هست ولی خب از حالت اون حموم قدیمی در اومده برا خود محلی اونجا نفری ۱۰۰ هست ولی برا غریبه ها ۱۵۰ ولی کنار همین جا یه حموم عمومی دیگه هست از این قدیمی ها

اینایی که میگین پر کثیفیو ویروسه استخر نمیرین؟

به نظرم حموم عمومی از استخر تمیز تره بعد هم صندلی هررکی برا خودش جدا میاره از خونه رو زمین نمی شینه کسی بعد هم میرن زیر دوش سرپا هستن