2777
2789
عنوان

میخوام برم حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 56812 بازدید | 246 پست
اره میشنند همه یه جا چرک میکنند سنگ پا میکشن حرف میزنند میگن میخندن بعد میرن زیر دوش مخصوص خودشون می ...

چ جالب🫢

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

استخرتاحالانرفتی؟ اونجابری چی میگی پس همه جوراندامی هم میان واصلابراشون مهم نیست قضاوت دیگران فقط ب فکر حال خوب اون لحظشونن شماهم فکرشونکن اصلا مردم انقدردغدغه دارن ک نمیرسن ب هیکل شمافک کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میرم استخر.  باور کن اینقدر با اعتماد به نفس لباس  استخر و می پوشم و. ژست میگیرم 🤣🤣🤣

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

استخرتاحالانرفتی؟ اونجابری چی میگی پس همه جوراندامی هم میان واصلابراشون مهم نیست قضاوت دیگران فقط ب ...

من میرم خیلی برام عادیه.  البته اندامم خوبه.  ولی اصلا برام مهم نیست اینقدر بهم خوش میگذره

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

حموم عمومی مگه وجود داره هنوز حالا چرا میخای بری

میخای ❌

میخوای ✔️

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

اره منم هی میگم بیخیال خوشمیگزره 🥲

میگزره❌

میگذره✔️

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

بچه ها برای دوتا از بهترین ادمای زندگیم ک تو مرحله ، آی وی اف هستن ،چند تا صلوات بفرستین🌺♥️🌺♥️

به امید مثبت شدنشون🎀🌹

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •