2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیایید من بلد نیستم با زودپز کار کنم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیست اصلا همش ازون کیلیپسی ها هس

بلد نیستم اینجا فیلم بزارم 

من از همین زودپزایی که میگی دارم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
عکس نمیتونی بدی؟اگه تلگرام داری بفرس برام ویس بدم بهت

نه تل ندارم

وایسا الان عکس میدم نگاه زودپز زومبا تک دسته زرشکی

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز🙂💜                                               

بعد از گذاشتن لاستیک مخصوص در رو روی قسمت قابلمه بزار جوری که حدود یک سوم با دستگیره قابلمه فاصله داشته باشه بعد بکش سمت دستگیره قابلمه جوری دو تا دستگیره روی هم قرار بگیرند وقتی هم روی گاز گذاشتی یه کم صبر کن ببین از سوپاپ بخار میاد بیرون ...بعد که به صدا افتاد شعله رو کم کنید

بلد نیستم اینجا فیلم بزارم من از همین زودپزایی که میگی دارم

برای توهم دوتا مثلث هست روش؟

بعد از گذاشتن لاستیک مخصوص در رو روی قسمت قابلمه بزار جوری که حدود یک سوم با دستگیره قابلمه فاصله دا ...

آخه وقتی میخام دسته هارو بزارم رو هم خیلی سفته بد کشیده میشه

باید اینجوری باشه؟

احتمالا لاستیک نو هست برای همینه

دستش باید کدوم سمت باشه بعد بکشم جفت بشه؟

فرض کن دسته پایین به موازات شانه چپ ات هست درب رو با فاصله یک سوم بزار روی قابلمه بعد به همون سمت چپ ...

آهان یعنی دسته سمت راست باشه؟