2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد حساس ب خونه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 94 پست
خیلی سخته، ولی بالاخره باید خوبیا و بدیاشو تو دو کفه‌ی ترازو بذاری.امااااا آیا شما بهش نگفتی حالا خو ...

یجوری گف انگار وظیفه من بوده و گفت تا دوروز داشتم ظرف می‌شستم تو خجالت نکشیدی نشستی رفتی، کلا فهمیدم خونه داری زن براش خیلی مهمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یجوری گف انگار وظیفه من بوده و گفت تا دوروز داشتم ظرف می‌شستم تو خجالت نکشیدی نشستی رفتی، کلا فهمیدم ...

اگه طرز فکرش برات قابل هضم نیست، رو رابطه‌تون تجدید نظر کن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اونم تو اون خونه زندگی می‌کنه خودش می‌شست مرتب میکرد 

مردی که ۲ تا ظرف نشوره چطور میخواد زندگی اداره کنه وقتی کوچک تربن کاره

صد درصد با همچنین فردی ازدواج نمی‌کردم 

حالا غر غر میکرد باز یه چیزی ولی وقتی نظرش ۱۸۰ درجه عوض میشه به نظرم همسر خوبی نیست

بله حتما، من دو هفته پیشش بودم ، روز آخر که اومدم برگردم خونه خودم چون پرواز داشتم متوجه ظرفا نشدم، ...

وقتی یه مرد از یه مسئله‌ی خیلی جزئی (مثل شستن ظرف) برداشت شخصیتی می‌کنه و بعدش می‌گه تو زن زندگی نیستی این نشون می‌ده که معیارش برای زن زندگی فقط کارهای خونه‌ست نه احترام شعور همراهی یا درک متقابل

هچنین دیدگاهی در درازمدت معمولا باعث میشه زن احساس بی‌ارزشی کنه چون همیشه باید خودش رو ثابت کنه

از طرفی وقتی مردی مسائل خصوصی بین خودش و همسرش رو می‌بره پیش مادرش، یعنی هنوز در مرز بین پسر خانواده بودن و مرد زندگی بودن گیر کرده و این زنگ خطره

اگر فقط یک بار چنین برخوردی کرده و بعد از گفت‌وگو متوجه اشتباهش شده شاید قابل اصلاح باشه

اما اگر این الگو تکرار بشه مناسب رابطه طولانی مدت نیست

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

اسی با 23سال زندگی بهت میگم این مرد به دردت نمیخوره حتی اگر میلیون گزینه های خوب داشته باشه .بذار بره فقط ‌‌‌‌‌‌‌ادمی مریضی .خستگی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بیحوصلگی داره دلش میخواد یکروز دست به سیاه و سفید نزنه این آدم کنارت باشه هزار بار بهت میگه براش هم مهم نیست تو اون روز در چه حالی بودی اینجور آدمها بهت میگن قبل از اینکه بمیری اول خونه مرتب کن بعد بمیر فکر این هم از سرت در بیار که درستش می‌کنی چون نمیشه 

نامزد عقدی هستی ؟رابطه داشتی ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بله حتما، من دو هفته پیشش بودم ، روز آخر که اومدم برگردم خونه خودم چون پرواز داشتم متوجه ظرفا نشدم، ...

این متنت خیلی حرف داره توش و باید ببینی آیا تا این خانواده مداخله گر و سنتی میتونی کنار بیایی یا نه ، مخصوصا وقتی خودش موضوع به این بی اهمیتی رو بولد میکنه و به مادرش میگه...‌‌ من همسرم راستش رو بگم روی سینک ظرفشویی حساسه، ولی واقعا اینطوری که به نام من نوشته شده باشه نیست.‌‌‌‌.‌‌‌.... اما مردی که نوشتی، پیرت میکنه عزیزم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اونم تو اون خونه زندگی می‌کنه خودش می‌شست مرتب میکرد مردی که ۲ تا ظرف نشوره چطور میخواد زندگی اداره ...

روزای دیگ کمک میکرد ولی از اینکه من خونه رو ترک کردم بدون اینک بشورم ظرفارو عصبانی و دلخور بود، قبلا هم به خونه داریم ایراد گرفته بود بهم گفت تو ب درد ازدواج با هیچ مردی نمیخوری خودتو اصلاح کن