2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد حساس ب خونه داری

1641 بازدید | 94 پست

با مردی که به خونه داری حساس باشع ازدواج میکنید ؟ مثلا تو دوران نامزدی ایراد بگیره از خونه داریتون و بگه چرا ظرفارو نشستی رفتی ار پیشم؟

نظرسنجی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم واضح تر میگید لطفا منظورتون اینه وسواس داره؟

بله حتما، من دو هفته پیشش بودم ، روز آخر که اومدم برگردم خونه خودم چون پرواز داشتم متوجه ظرفا نشدم، بعد بهم تماس گرفت بعد از چند وقت گفت تو از پیش من رفتی ظرفارو نشستی و اصلا خجالت هم نکشیدی، من بهش گفتم تو اگ دنبال دختری هستی ک خونه داری رو عالی انجام بده شاید من اونقدر خوب نباشم، که یبار بحثمون شد بهم گفت این حرفتو‌ب مادرم گفتم گفن این زن زندگی نمیشه برات

بهم چرا ظرفارو نشستی رفتی از پیشم؟ یه ثانیه تحملش نمیکنم نوکر باباشم یا خودش دست و پا نداره

آره عزیزم دقیقا گفت چرا خونرو مرتب نکردی و ظرفارو نشستی رفتی من دوستم اومدع بود پیشم قبل رفتنش ظرفارو شسته بود همه جارو مرتب کرده بود ولی تو خجالت نکشیدی نشسته ظرفارو رفتی

بهم چرا ظرفارو نشستی رفتی از پیشم؟ یه ثانیه تحملش نمیکنم نوکر باباشم یا خودش دست و پا نداره

صد در صد فلج و علیله 

در غیر این صورت فلج و علیلش میکنم 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خیلی سخته، ولی بالاخره باید خوبیا و بدیاشو تو دو کفه‌ی ترازو بذاری.

امااااا آیا شما بهش نگفتی حالا خودت می‌شستی اتفاقی نمی‌افتاد؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
آره عزیزم دقیقا گفت چرا خونرو مرتب نکردی و ظرفارو نشستی رفتی من دوستم اومدع بود پیشم قبل رفتنش ظرفار ...

خیلی جدی به مسیله نگاه کن 

نه بخاطر چهارتا دونه ظرف چون نگاه و دیدش به زن جالب نیست 

من معتقدم اگه زن ساعت کاریش از مرد کمتره یا خانه داره خب حجم بیشتری از کارای خونه رو باید انجام بده 

ولی دیگه مستخدم نیست که فقط وظیفه زن باشه خودشم دست داره بشوره دیگه