2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد حساس ب خونه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجوری گف انگار وظیفه من بوده و گفت تا دوروز داشتم ظرف می‌شستم تو خجالت نکشیدی نشستی رفتی، کلا فهمیدم ...

مگه چقدر ظرف بوده که دو روز میگه می شستم ؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

روزای دیگ کمک میکرد ولی از اینکه من خونه رو ترک کردم بدون اینک بشورم ظرفارو عصبانی و دلخور بود، قبلا ...

خب همین نشونه خوبی نیست 

اصلا اومدیم و همسری هستی که خوب خونه داری بلد نیست خودش کمک می‌کنه یا یه کسی رو در هفته یکی دوباره میاره به خونه رسیدگی کنه 

به درد کسی خوردن رو خونه دار تعیین نمیکنه که چیزای دیگست

نامزد بودین

اینی مثل شوهر منه.

همش باید تو خونه باشم فقط مرتب کنم بشورم بپزم بدمش

جایی بخوام برم باید قبلش فکر غذا آقا کنم ...

خونه مرتب نباشه هزاران حرف میشنوی تو کابینت ها میگرده ببینه چی و کجا گذاشتم  غر بزنه چرا این بهم ریخته س چرا ادویه هات خوب نچیدی چرا بشقاب اینجاست چرا چرا چرا....

اگ برمیگشتم دوران نامزدی ی ثانیه تحمل نمیکردم

خیلی وسواس تمیزی داره خستم دیگع

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مگه چقدر ظرف بوده که دو روز میگه می شستم ؟!

نمی‌دونم تازه سه برابر من غذا میخوره منم بهش گفتم خوبخ سه برابر من غذا میخوری گفت سهم خودمو میخورم غذای کس دیگه رو که نمی‌خورم 

دقیقا نمیدونم چیکار کنم میترسم بعدا اذیت کنه

هیچی

فقط نشونه ها رو جدی بگیر ...... عقد رسمی رو عقب بنداز

کامنت های این تاپیک خیلی خوب و کمک کننده بود، وقتی چند سال ازدواج کرده باشی بیشتر هم درکشون میکنی

پس جدی شون بگیر

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

قصد داری با همچین ادمی زندگی کنی ؟؟حالت خوبه ؟؟

واقعا یعنی خوب نیست چون تو رابطم تشخیص نمیدم یعنی خودش نمیدونم با چه رویی یهو برگشت گف تو‌ظرفارو نشستی رفتی خجالتم نکشیدی

رهاش کن  ادمی که الان اینقدر بی منطق و زن رو  نظافت چی میبینه  مرد زندگی نمیشه

تو دوران نامزدی مردا همه جوری خودشون رو مهربون و کاری و مطیع نشون میدن بعد کم کم بد میشن این از همین الان پر توقع هست