2777
2789
عنوان

چندروز بعد لابیاپلاستی تونستید راه برید 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1962 بازدید | 117 پست

خب کاری کردی حتی مجرد بودی به خودت بدنت برس دردش خوب میشه ولی آرامش روحی که بعد نتیجه خوب عمل ببینی جبران میشه ولش کن دیگران کی میبینه فلان استامینفون بخور هر شش ساعت آنتی بیوتیک بخور آخر هفته خوب خوبی تمام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چون جامعه بی نقص بودن به زنا القا کردهاز بسم فیلمای ناجور میسازن بعضیا اعتیاد پیدا کردن

با فکر شما بخوایم فکر کنیم هیچکس نباید مو رنگ کنه بینی عمل کنه یا اصلا به خودش برسه جامعه الان به قول خودتون فرق کرده 

با فکر شما بخوایم فکر کنیم هیچکس نباید مو رنگ کنه بینی عمل کنه یا اصلا به خودش برسه جامعه الان به قو ...

بله فرق کرده ولی لابیا نقش حفاظتی داره و اونجا اصلا چرا باید زیبا باشه ؟

تو خیلی جاها زنان رو ختنه میکردن با کندن کلیتروس اینم دست کمی از اونا نداره

عروسک جنسی نیستیم که...

بله فرق کرده ولی لابیا نقش حفاظتی داره و اونجا اصلا چرا باید زیبا باشه ؟تو خیلی جاها زنان رو ختنه می ...

یه لابیای گنده فقط مشکلات بهداشتی داره از نظر ظاهری ادم استخر اینا نمیتونه بره حتی از رو لباس اصلا ربطی به مردا نداره 

یه لابیای گنده فقط مشکلات بهداشتی داره از نظر ظاهری ادم استخر اینا نمیتونه بره حتی از رو لباس اصلا ر ...

بعد بلوغ مال همه افزایش سایز میده

شاید برای بعضیا واقعا نیاز باشه که خیلی غیر طبیعیه ولی تو همین نی نی سایت پر شده 

اینستا باز می‌کنی چندتا دکتر دنبال پول هم همش دارن تبلیغ میکنن

شما هم تو پیام اول به بحث زیبایی اشاره کردید و گرنه من ریپلای نمی‌کردم 

خب کاری کردی حتی مجرد بودی به خودت بدنت برس دردش خوب میشه ولی آرامش روحی که بعد نتیجه خوب عمل ببینی ...

مجردم مرسی عزیزم شما انجام دادین؟

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
ارررره من کلا سرپاعذرمیخوام دسشویی میکردم باهزار بدبختی درازمیکشیدم پاهام بازززز🥺🤪

هیچ راهی نیست برا کمتر شدن ورم ؟؟ من سوزش ادرار هم دارممم 

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
هیچ راهی نیست برا کمتر شدن ورم ؟؟ من سوزش ادرار هم دارممم

حتماشیاف دیکلوفناک بذارخیلی خوبه داروهایی که دکتربهت داده رو مرتب مصرف کن مخصوصا انتی بیوتیک وویتامین سی..پول داشتی حتما اناهیل بخرعالیه برا ورم

..