دوستان من یک نقطه کوچولو خونی مثله جوش کنار لابیام بود ترکوندمش با سوزن آلان خون قرمز تمیز داره بند نمیاد خواهشاً راهنمایی کنید مگه این چیه که اینجوری خون میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا زیبایی باشه چه عیبی داره یه خانوم به فکر خودش باشه یه مدت دامن بپوش بدون لباس زیر زیاد هم راه ن ...
به جای راهنمایی نصیحت میکنن انتظار دارن بگم حالا برمیگردم عقب میچسبونمشون ..واقعا من هرکاری ک بدونم حس بهتری دارم انجام میدم ..ولی الان ورم شدید داره اذیتم میکنه اومدم یه نفر راهکار بهم بده
خدایا نمیگویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
برای شستشو واقعا عذاب بود و تمیز نمیشد من از لابیای غیرمعمولی صحبت میکنم ... واقعاً نمیدونستم انقد س ...
لابیاها بیرون چون دور واژن میگیره ب نظر من محافظ واژنم هست دست میکشی میشوری حالا واقعا نمیخوام سرش بحث کنم ولی الان تو هرجا بدنت مشکل داشته میگن بهش دست نزت اگر قابل کنترله بعد نمیدم ب دلیل اینکه شورت اذیت میکرد وای دوبار عفونت گرفتم ... حساس ترین جا بدنت ببرن خود جراحی و تیغ ممکنه باعث عفونت بشه واقعا نمیدونم چی بگم