2777
2789
عنوان

بهم گفت برا من جذاب شدی ولی برا بقیه شبیه میمون شدی یعنی چی 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 30 پست
اره متوجه شدم روت غیرتیه و دلش نمیخواد که به چشم بقیه بیای فقط میخواد واسه خودش خوشگل کنی خوشگل باشی ...

منمممم دقیقا برعکس اینو انجام میدم 😂🤦🏻‍♀ بیرون خوشگل میکنم بعد پیش اون بدون آرایش میرمممم 

باورت میشه منو چادری کرده؟ هرکس ام میگه چرا میووشی هیچی نمیتونم بگم 😂

(:A__•~•__M:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد با چادر راحتی؟🗿نذار بیشتر از این محدودت کنه یجور‌حدشو بهش نشون بده

اره قبلا میپوشیدم هی در میاوردم دیگه چون سال اخرمه برای فرهنگیان ام می‌پوشم یعنی ی تیر و سه نشون شد برا من 😂

اره قبلا میپوشیدم هی در میاوردم دیگه چون سال اخرمه برای فرهنگیان ام می‌پوشم یعنی ی تیر و سه نشون شد ...

قبلش چطوری بودی🤣

من یبار یه پسر از مشهد بهم گفت چادری شی منم گفتم بای بای🗿

خوبه پس این که راحتی اوکیه

﴿🩵🐬﴾

قبلش چطوری بودی🤣من یبار یه پسر از مشهد بهم گفت چادری شی منم گفتم بای بای🗿خوبه پس این که راحتی اوکی ...

همه مدل بودم 😂 ی مدت کلاه میزاشتم 

سه ماه چادری بودم ولی خب فقط مراسم های خاص میپوشیدم یا اعتکاف رفتنی میپوشیدم دیگه از محرم امسال کرد تو سرم 

البته خودش می‌گفت فقط محرم و بپوش ولی من کلا پوشیدم 

متوجه نشدم میشه بحث و به حجاب نکشی ؟ من باهاش بزرگ شدم از اولم چادری نبودم ک بخاطر خودش می‌پوشم

عزبزم صرفا سوال بود

بحث و دعوا ندارم

خودش بهت میگه حجاب بذار و. در عین حال میخواد باهات رل باشه؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

همه مدل بودم 😂 ی مدت کلاه میزاشتم سه ماه چادری بودم ولی خب فقط مراسم های خاص میپوشیدم یا اعتکاف رفت ...

ببین الان که فکرشو میکنم چهار تا تیر زدی خدا هم راضی کردی میری بهشت🤣🤣🤣

من بعضی وقتا دلم خواسته حجاب بذارم ولی مسخره میشم

اصلا نمیدونم چه مرگمه اصلا شال روسری بهم نمیاد

﴿🩵🐬﴾

ببین الان که فکرشو میکنم چهار تا تیر زدی خدا هم راضی کردی میری بهشت🤣🤣🤣من بعضی وقتا دلم خواسته حجا ...

بستگی داره تو چ جوری به چادر نگاه کنی 

هر چقدر بگی با روسری زشت میشم واقعا زشت به نظر خودت و بقیه میرسی 

من اول چادر عربی داشتم همیشه می گفتم زشتم ی مدت هی چادری خوشگل دیدم روسری های رنگی گیره روسری های خوشگل خیلی به چشمم جذاب بودن 

ی نفر ی لباس جدید میپوشه چقدر قشنگه؟ وقتی تو هم چادر داری هم خوش‌تیپی هم وسایلت قشنگه همه جذب میشن من خودم ی بار بچه ها بهم میگفتن اصلا بهتون نمیخوره چادری باشید گفتم چرا می‌گفت چادری ها آنقدر قشنگ نیستن 

فقط بخاطر چی ؟ بخاطر اینه چادرم قجریه بعد روش ی کت کوتاه پوشیده بودم و حالت کت دامن بود 

بعد کم کم ک میبینی بقیه خوششون میاد توم واقعا خوشت میاد 

ببین الان که فکرشو میکنم چهار تا تیر زدی خدا هم راضی کردی میری بهشت🤣🤣🤣من بعضی وقتا دلم خواسته حجا ...

با طلق میزاری روسری و ؟ 

گیره میزنی ؟

بستگی داره تو چ جوری به چادر نگاه کنی هر چقدر بگی با روسری زشت میشم واقعا زشت به نظر خودت و بقیه میر ...

اتفاقا من هر چادری دیدم‌خوشگل بودن

منم دقیقا خوشم میاد از این چادر مشکیا بعد روسری و ساق دستم یه رنگ باشن خیلی باحال میشه مثلا روسری زرد 

بعد که میذاشتم مسخره شدم همین الانشم مسخرم

نمیدونم چرا کلا من خیلی سریع بابت این موضوعا ناراحت میشم تا یکی مسخرم کنه حالم بد میشه

﴿🩵🐬﴾