2777
2789
عنوان

توجه کردید تاپیک ها چقدر چرت شده

78 بازدید | 10 پست

چند سال پیش که عضو شده بودم چقدر پر محتوا بودن،حالا نه همشون ولی کلا محتوا داشتن ،کاربر ها خیلی درست و دقیق راهنمایی میکردن ،استاتر با حوصله توضیح می‌داد 

الان بعضی وقتا یه تاپیک هایی میزنن که من به عقلشون شک میکنم واقعا زن بزرگ هستند یا یه بچه ۵ساله یا بعضیا که میان تاپیک رو به مسخره بازی میگیرن و تو موقعیت حساس چرت و پرت میگن یا همش دنبال دعوا واقعا سایت دیگه اون حال اولیه رو نداره دیگه نمیشه هیچی یاد گرفت بدتر حال آدم گرفته میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

همشونم دنبال دعوا

ی چیزی میپرسی در مورد ی چیز دیگس فاز نصیحت میگیرن حرامه

دخالت های بیجا

فکرشون خیلی قدیمیه انگار نه انگار میرن بیرون

بعضیارو میگم

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

دقیقا 

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

وای دقیقا یادته قبلا چقدر اینا باعث می‌شد تجربه کسب کنیم ت یاد بگیرم در چین مواردی چه واکنشی نشون بد ...

همون موقع هم یه عده گارد میگرفتن که تاپیک فیکه و دعوا درست میکردن ،دنبال کاراگاه بازی بودن 

نمیدونستن همون تاپیک فیک صد ارزش داشت به این تاپیکای واقعیه بی ارزش الان 

توش به حالت که تا حالا متوجه نشده بودی که رندگی کلا چرت شده

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید