سلان بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه ی اقایی هستن پسر یکی دز اشناهای پدرم هستن این اقا۳۰سالشه و همه شرایط ازدواج رو داره و از نظر مالی اوکی هست کاملا و میخواد زن بگیره و تا الان چندتا مورد خوب براش پیشنهاد دادم و خجالت کشیده و نرفته جلو بخاطر اینکه چاق هستن و اضافه وزن دارن و من علت این کارشون رو که فهمیدم ناراحت شدم با خودم گفتم حالا این بنده خدا چاق هست و اضافه وزن داره یعنی نباید ازدواج کنه و باید از داشتن زن محروم بمونه گناه داره بنده خدا و میترسه جایی بره خواستگاری به نظر شما این اقا اگر بره خواستگاری یک دختر خانمی بخاطر اضافه وزنش ردش میکنن و قبولش نمیکنن خیلی مهم هست برام به نظر شما این اقا باید چیکار کنه و اگر شما بودین قبول میکردین یانه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعیت من برام مهمه چون روی همه جنبه های زندگی تاثیر گذاره
نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️ «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی میکند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما! اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید! آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپانها به گوش میرسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین میشود و پرده هستی از آن رنگ میگیرد. « قسمتی از کتاب مورد علاقه من
فک نکنم البته هیچکس مثل هم نیست بعضیا ممکنه دوس نداشته باشن بعضیا هم ممکنه مهم نباشه براشون این قضیه میتونه خواستگاریه کسایی بره که چاق هستن خلاصه تلاش کنه و زود ناامید نشه