hhgjghffhj مدیر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1731 عنوان حس ششمی حرفه ای😎 | مشاهده متن کامل بحث + 10510 بازدید | 2157 پست مامانم چند سالشه 1404/08/02 | 19:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6014 ارع الان چی حس میکنی از پرشین 🦦 که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23536 آره پهنش کردم ولی خیلی بد حرفاش تصورم نسب به باشگاهش بهم ریخت اصلا مونده بودم چرا این حرفا رو میزنهو ... بله قطعا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6014 تو کافه صورتی با گل خوشگل عهههه اونجا چی میگه؟قصدش از بودن با من چیه؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 15577 الان چی حس میکنی از پرشین 🦦 نمیدونم حال ندارم فکر کنم😂🥲
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23536 آره ولیی یه مدت کوتاه دوستیخوبت مهربونیبدیت اعتماد بیش از حد وای حقنه منظورم اینه با خانوادم رسمیه؟و اول من آشما میشم باهاش یا از طریق خانواده اشنا میشیم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6014 بله قطعا یعنی واقعا خواست خدا نبود برم اونجا کار کنم ؟؟از اون خاله کراشم چی حس میکنی؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6014 وای حقنه منظورم اینه با خانوادم رسمیه؟و اول من آشما میشم باهاش یا از طریق خانواده اشنا میشیم؟ نه اول با هم آشنا میشوید بعد میرید برای آشنایی خانواده که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6014 نمیدونم حال ندارم فکر کنم😂🥲 هعیییمنم دیشب مخم گوزید که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
rm8076 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 434 بابا نمیشه به خدا یک سال مثل خر دارم کار میکنم کاش اون چیزی که میخوام بشه که منت این خانواده رو نکش ... برا ازمون شرکت کردی؟ یا چی؟
rm8076 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 434 نه اول با هم آشنا میشوید بعد میرید برای آشنایی خانواده منم بگو دگ🥲
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6014 برا ازمون شرکت کردی؟ یا چی؟ نه برای کار تو باشگاهه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
صدیقهم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1028 آره برمیداره ممنونم لطف میکنی که جواب میدیخدا خیرت بده و حاجت روات کنه ان شاءالله کی میاد دنبال خانمش؟ پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش قشنگه!
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6014 منم بگو دگ🥲 چی گفتی عشقم ؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6014 ممنونم لطف میکنی که جواب میدیخدا خیرت بده و حاجت روات کنه ان شاءالله کی میاد دنبال خانمش؟ زودی میاد خیلی بدون خانومش نمیتونه تحمل کنه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 15577 هعیییمنم دیشب مخم گوزید من سردرد میشم زیاد تمرکز میکنمبعدشم دیشب داشتم ج میدادم ی سنگینی خاصی بهم دست داد حس کردم یکی پشتمع