hhgjghffhj مدیر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1728 عنوان حس ششمی حرفه ای😎 | مشاهده متن کامل بحث + 10612 بازدید | 2157 پست مامانم چند سالشه 1404/08/02 | 19:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 24056 معمولی نه بد نه خیلی راحت که حد و مرزا شکسته شهبا شخصیت مهربون و با درک تو رابطه هوای همو دارید رسمیه؟شخصیت خوب بد خودمو میگی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
صدیقهم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1071 خدا نکنه حس خوبی داره ولی یکم لجبازه پ؟ آره خیلی لجبازه خیلی زیاااادسر همین لجبازی ش فعلا گفته طلاقخاستم ببینم دست از لجبازی برمیداره و میاد خانمشو ببره یا نه پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش قشنگه!
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 شستی پهنش کردی یا نه؟ آره پهنش کردم ولی خیلی بد حرفاش تصورم نسب به باشگاهش بهم ریخت اصلا مونده بودم چرا این حرفا رو میزنهولی شایدم یه نشونه ای بود از طرف خدا این کار پسره که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 15577 پرشین از سعید منصوری از امیر حسین بعد من دومی هم دانشگاهیم اولی هم دانشگاهیمههر دو باشگاه دارنمن تو ... شت خوب کردی پس سمت منصوری نرومن چون خدم لاشی جذب میکنم لاشی پسندم بر همون انتخاب کردنش😂🫡
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 آره خیلی لجبازه خیلی زیاااادسر همین لجبازی ش فعلا گفته طلاقخاستم ببینم دست از لجبازی برمیداره و میاد ... آره برمیداره که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 شت خوب کردی پس سمت منصوری نرومن چون خدم لاشی جذب میکنم لاشی پسندم بر همون انتخاب کردنش😂🫡 آره بابا من دیگه اسمش هم نمیارم سگ پرشین شرف داره به این احمق که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
nafas7532 عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 2000 نهایتاً سال بعد زندگیم به طلاق میکشه؟چراتوزندگیم همش گره میافته؟
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 15577 آره بابا من دیگه اسمش هم نمیارم سگ پرشین شرف داره به این احمق ارع
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 شانسمو.....مرسی گلم خیلی به حس اعتماد نکن هر چی خدا بخواد که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 رسمیه؟شخصیت خوب بد خودمو میگی؟ آره ولیی یه مدت کوتاه دوستیخوبت مهربونیبدیت اعتماد بیش از حد که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊