2777
2789
عنوان

اولین باری که آشپزی کردید، کی بود؟ چی درست کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 114 پست
هم اتاقی خوابگاهم یک بار برنجش شفته شده بود اینقدر خندیدیم سرش. بهش گفتم مریم، از من که گذش ولی خدای ...

ارع خدایی یادش بخیر،بعد اون ماکارانی سراشپز اتاق شدم من،از تنبلی خودشون همش از غذاهای من الکی تعریف میکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلانگیریخندم گرفت خدایااین شادیهاروازمانگیر

از ارنموقع ديگه خوراك لوبيا درست نميكنم😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اول ابتدایی برنج و مرغ که مامانم با به به خورد چون شاغل بود منم گشنه میموندم مجبور ب آشپزی شدم مامانم میگه عالی بود غذات

شرط دل دادن دل گرفتن است وگرنه یکی بی دل میماند و دیگری دو دل

اولین بار دوم راهنمایی مامانم خونه نبود قیمه درست کردم با پلو.

برنجم انقد شفته شده بود مث برنج ژاپنیا.

قیمه هه شبیه ابگوشت شده بود اخرشم بابام ریخت تو کاسه ابگوشتی خورد😂😂😂😂

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
کلا به قول دوستمون بزرگترین خاصیت لوبیا، تولید بادشه!

از قبل بايد يه شب خيسش ميكردم

كه نكردم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من تازه رفته بودم خوابگاه برنج کته پختم نمیدونستم چقد آب و نمک میزنن کلی اب ریختم بعد هم شفته بود هم شور دوباره شستمش تا نمکش بره دوباره اب ریختم گذاشتم پخت ینی کوفته برنجی اُشین برام تداعی شد😃😃😃ولی الان آشپزیم حرف نداره واقعا استادی شدم برا خودم

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

اولین بار که فکر کنم خواستم الویه درست کنم سوم یا چهارم دبستان بود. اووووووق با همون دستای کثییییف موادشو ورز میدادم...اخرشم مامانم فهمید با دستام ورز دادم کلشو ریخت دور.

 اولین غذای پختنی که خوب شد و همه ازش تعریف کردن سوم راهنمایی بودم قرمه سبزی پختم عالی شد هنوز یادمه... فقط زیادی روغن ریخته بودم.. البته این دفعه با رعایت بهداشت پختم  

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792