2777
2789
عنوان

اولین باری که آشپزی کردید، کی بود؟ چی درست کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 114 پست
بعد میگن مامان شاغل بده!

ن والا خیلیم خوبه

من تک فرزند هم هستم 

دستپختمم از بچگیم زیر سایه ی شاغل بودن مامانم عالیه😊

البته تعریف از خود نباشه😬😬😬

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

خوواك لوبيا 

به تِر تِر افتاده بوديم

آخراش پشتمون درد ميكرد😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر آشپزای عزیز یه نگا به امضام بندازید 😂😂😂😘😘😍❤❤❤❤❤

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 

برادرم یک بار آش خونش آمده بود پایین: خورشت لوبیا سبز را با برنج قاطی کرده بود، آب هم بسته بود توش. و به اون یکی برادرم که اتفاقا در غیاب مامانم اون غذا را پخته بود، دستور داده بود که وایسه بالاسرش و هر 15 دقیقه یک بار هم بزنه  

ماکارانی پختم،تو خوابگاه،کلی ام تعریف شنیدم از دخیا😄😄😄😄

هم اتاقی خوابگاهم یک بار برنجش شفته شده بود اینقدر خندیدیم سرش. بهش گفتم مریم، از من که گذش ولی خداییش روت میشه بعدها این غذا را بذاری جلوی شوهرت؟ کفت مگه چیه؟ اول می ذارم بخوره، بعد ازش دلجویی می کنم  یادش به خیر.

لطفا داستان این غذارو برامون تعریف کنید

خود نرگس رو ریپلای کن من حالم بده 😂😂😂😂😂😂😂😷😷😷😷😷😷😷😷😷

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود