2777
2789
عنوان

اولین باری که آشپزی کردید، کی بود؟ چی درست کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 114 پست
آبدوغ خیار 😀 یکم خیار خورد کردم تو آب دو قاشق دوغ ریختم توش مزه علف میداد    

نرگس من هنوز اون مرغی که برا شام کباب کردی یادمه 😂😂😂😷😷😷

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 

من مدرسه میرفتم و دبیرستانی بودم,مامانم مسافرت بود خواستم خورشت درست کنم,اب ریختم توی قابلمه و گذاشتم رو اجاق که مثلا جوش بیاد و پیاز و سیب زمینی و گوشت رو بریزم توی اب😅 دیدم خیلی بی ریخت شد ریختم سطل زباله  😅 بعدش همسرم (دوست بود♥ )دستور و طرز پخت رو یادم داد
 و بخیر گذشت😅

❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهنمایی بودم  ازمدرسه اومدم کسی خونه نبود سیب زمینی وپیاز سرخ کردم داشتم میخوردم زنداییم اومد باهم دیگه خوردیم چقدر زنداییم تعریف کرد گفت واای بوش اومد دهنم آب افتادم بعدن صداش دراومد زنداییم حامله بوده بنظرش خوشمزه اومده   خوشمزه هم نبوده  

هیچ وقت برای شروع دیر نیست!آفرین.

کلا ذاتی اشپزی بلد بودم تاحالا خراب نکردم 😐راضین مخصوصا شوهرم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
عزیزم، خوب بچه بودی هنوز!

بله 😊

عوضش ده سالگی قبل از اینکه مامانم از سرکار برسه اولین استانبولی مو درس کردم و عالی شد ولی خوب قبلش مامانم یادم داده بود😂

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
یادته ؟😂😂

امکان نداره یادم بره 😓 

معده شوهرت سالمه؟

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 

18 سالگی وقتی دانشجو شدم 

دمی گوجه  

مزه دمپایی ابری میداد    

قیافه داغون مثل خمیر  

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی