2777
2789
عنوان

معرفی سونوگرافی در قرچک یا ورامین

| مشاهده متن کامل بحث + 46674 بازدید | 417 پست
اره واقعا جالب بود هردو سز شدیم ولی من ی شب کامل تو بلوک زایمان طبیعی بودم  اونایی ک درحال زا ...

ایشالا ک زایمانم راحت باشه تنها استرسم فعلا همینه.سونومم رفتم پیش دکتر طارمیان ازش جنسیتو پرسیدم گف دخترررررههههه😍خلاصه ک خیلی خوشحالمممم و امروزم رفتم اولین لباسشو خریدم

خدایا مواظب دخترم باش😍
ایشالا ک زایمانم راحت باشه تنها استرسم فعلا همینه.سونومم رفتم پیش دکتر طارمیان ازش جنسیتو پرسیدم گف ...

ای جان عزیزم تبریک میگم بهت خیلب خوب کاری کردی ک رفتی طارمیان عالیه

دخملامون شدن ۳تا😍😍😍

واقعا شیرینه 

انشالله صحیح سلامت بغلش کنی

زایمانه راحتیم داشته باشی گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان عزیزم تبریک میگم بهت خیلب خوب کاری کردی ک رفتی طارمیان عالیه دخملامون شدن ۳تا😍😍😍 واقعا ش ...

اره سه تا شدن دیگه😂ایشالا عزیزم مرسی.ایشالا بچه های شمام سالم و سلامت زیر سایه خودتون بزرگ شن و لذتشو ببرینننن

خدایا مواظب دخترم باش😍
اره شنیدم که بیلی نایسترخیلی خوبه السا زردیش رسید ۱۵ باشیرخشت ترنجبین آوردیم پایین الام رفته کامل د ...

منم مث تو دلم نمیومد ازش خون بگیرن. برا اولین ازمایشش از ذخترم که خون گرفتن منم باهاش کلی گریه کردم. ادم طاقت درد کشیدنشونو نداره.

دختر منم کولیک داره من بهش گریپ میکسر میدم همش. کولیک ایدو خودت گرفتی یا دکتر نوشت براش؟خوبه؟اگه خوبه منم بگیرم برا دخترم.انشالله که هیچوقت دخترامون مریض نشن و کولیکشونم خوب بشه.انشالله که السا خوشگله رفلاکس نمیگیره.متخصص بیمارستان برکت قرچکه. خواستی ببر اونجا خیلی خوبه.

من دیروز حلما رو بردم بیمارستان بهرامی دکتره فوق تخصص بود اما هیچی بارش نبود. هیچی نداد. برا دخترم سونوگرافی سر نوشت گفت رشد سرش تواین یه ماه زیاد بوده ببرینش جوابشو بیارین. منم نبردم. بعضی دکترا الکی دنبال یه چیزی میگردن.

منم مث تو دلم نمیومد ازش خون بگیرن. برا اولین ازمایشش از ذخترم که خون گرفتن منم باهاش کلی گریه کردم. ...

وااااا چه چیزا اسمشونو گذاشتن دکتر مسخرها

بقول توهیچی بارشون نیست خوب کردی نبردی ولکن بابا

سر السا دنیا اومد ی طرفش ی کوچولو باد داره فوق تخصص های بیمارستان ک بودیم اومدن دیدن گفتن هیچی نیست ۲.۳ ماهش بشه جذب میشه خیالمو راحت کردن اما گاهی میزنه ب سرم ک ببرمش اینجاها دکتر بازم پشیمون میشم میگم ولکن بابل اینجاییا الکی فقط نگران میکنن.۳تا فوق تخصصه اطفال وقتی دید گفت هیچی نیس دیگ چ کاریه

نه عزیزم کولیک اید رو خودم خریدم البته تحقیق کردم 

عاااالیه ازوقتی ب السا دادم گوش شیطون کر کولیکش اذیتش نکرده

حالا ی دکتراطفال هست میگن عالیه باقرآباده 

آدرسشو بگیرم میخوان ببرم السارو یه ویزیت پیشش

وااااا چه چیزا اسمشونو گذاشتن دکتر مسخرها بقول توهیچی بارشون نیست خوب کردی نبردی ولکن بابا سر السا ...

نه عزیزم اصلا نبریش ببری براش سونوگرافی سر مینویسن. وقتی موقعد تولد دکترش گفته چیزی نیست پس خدارو شکر چیزی نیست.  پیش دکتر دیگه نبر الکی.مال حلما که سونوسر نوشت اونم به خاطر 3سانت رشدی که سرش تو این یه ماه داشته. میکفت معمولا بچه ها 2سانت باید درماه رشد سر داشته باشن این چرا3سانت داشته.من که نبردمش سونو دلم نمیاد ببرمش به خاطر حرف یه دکتر. تو بیمارستان که بدنیا اومد سه تا فوق تخصص ویزیتش کردن و همه چیشو چک کردن اگه مشکل داشت اونا میگفتن. اونا گفتن همه چیش طبیعیه.

ایشالا ک زایمانم راحت باشه تنها استرسم فعلا همینه.سونومم رفتم پیش دکتر طارمیان ازش جنسیتو پرسیدم گف ...

عزیزم من ان تی رفتم سونو دکتر طارمیان احتمال دختر داد ولی چند روز پیش واسه آنومالی رفتم پاکدشت دکتر آشورزاده گفت صد درصد پسره 

❤خدایا مراقب پسرم باش❤
عزیزم من ان تی رفتم سونو دکتر طارمیان احتمال دختر داد ولی چند روز پیش واسه آنومالی رفتم پاکدشت دکتر ...

وویی خدا نکنه جنسیت تغییر کنه😂😂کلی خرید کردم براش..تعریف طارمیانو خیلی شنیدم تو تشخیص جنسیت اخه..خالم و دوتادخترداییام پیشش رفتن جنسیتو درست تشخیص داده بود خدا کنه از منم درست باشه چون ادم واقعا تو ذوقش میخوره😫

خدایا مواظب دخترم باش😍
وویی خدا نکنه جنسیت تغییر کنه😂😂کلی خرید کردم براش..تعریف طارمیانو خیلی شنیدم تو تشخیص جنسیت اخه..خ ...

منم فکر میکردم صد در صد درست گفته و بچم دختره حتی به دکتر آشورزاده گفتم من مطمئنم دختر ولی دکتر آشورزاده چند بار دیگه هم نگاه کرد و گفت صد در صد پسره

❤خدایا مراقب پسرم باش❤
عزیزم پس چرا تیکرآبی زدی؟

اینو قبل اینک بدونم جنسیت چیه همینجوری زدم.جنسیتو زدم دختر ولی رنگشو ابی انتخاب کردم😂😂چون نمیدونستم دختره یا پسر.و از قرار معلوم باید همینجوریم بمونه پس تا جنسیتش قطعی شه😁😁😁

خدایا مواظب دخترم باش😍
اینو قبل اینک بدونم جنسیت چیه همینجوری زدم.جنسیتو زدم دختر ولی رنگشو ابی انتخاب کردم😂😂چون نمیدونست ...

سلام خوبین؟شما سونو آنومالی رفتین؟جنسیت دختره یا پسر؟

❤خدایا مراقب پسرم باش❤
نه عزیزم اصلا نبریش ببری براش سونوگرافی سر مینویسن. وقتی موقعد تولد دکترش گفته چیزی نیست پس خدارو شک ...

سلام خوبی .چخبرا

خیلی وقته ک نیستی

دخترگلت چطوره عزیزم

همه چی خوب پیش میره خداروشکر؟

سلام خوبین؟شما سونو آنومالی رفتین؟جنسیت دختره یا پسر؟

سلام مرسی عزیزم توخوبی؟ن من فردا قراره برم سونوآنومالی انجام بدم.تو ۱۲هفته ک رفتم بم گفتن دختره حالا فردام میرم ببینم قطعیش چیه خداکنه همون دختر باشه و البته مهمتراینک سالم باشه

خدایا مواظب دخترم باش😍