2777
2789
عنوان

معرفی سونوگرافی در قرچک یا ورامین

| مشاهده متن کامل بحث + 46686 بازدید | 417 پست
سلام عزیزدلم اره سه شنبه نی نیم به دنیا اومد.سزارین شدم این چندروز از درد نمیتونستم بیام نت الان پیا ...

ای جانم قدم نورسیدتتتتتت مبارک باشه انشالله بسلامتی ودلخوش

عه جدی..درداش قابل تحمل هست حالا؟

ای کاش اگه تونستی تلاش کنی شیرخودتو بدی ک برای زردیش عاااالیه.نگران نباش حل میشه

والا منم بدنیستم.چی بگم ک کل بارداریم بهم سخت گذشت

راستش آزمایش قندنوشت دکترم برام بردم نشونش دادم همونجا بستریم کرد.الان چهار۵روزه بستریم

پلاکتامم هی افت میکنه

دکترم گفت برای اینکه بتونیم ختم بارداریو بدیم باید حداقل پلاکتت بشه ۵۰هزار  ک جلوی خونریزیو بتونیم بگیریم وگرنه خدایی نکرده خودت بهوش نمیای

خلاصه ازصبح امروز ازم ادرار ۲۴ساعته دارن جمع میکنن ک فرداجوابش بیاداگه دفع پروتئین نشون بدم فوری میبرنم زایمان

دعا کن تروخدا برام.اصلا شرایط روحیم خوب نیست

خیلی نگرانم از آینده ک قراره چی پیش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم قدم نورسیدتتتتتت مبارک باشه انشالله بسلامتی ودلخوش عه جدی..درداش قابل تحمل هست حالا؟ ای کا ...

سلام عزیزدلم ممنونم گلم .هنوزم بخیه هام درد میکنه و صبحا از درد بخیه از خواب پامیشم و درازکه میکشم سختمه بلندشدن و نشستن.اولین روزا قابل تحمل نبود اما الان شکر خدا قابل تحمله.عزیزممممممم. اصلا نگران نباش انشالله چیزی نیست و مشکلی پیش نمیاد. دیگه خدا روشکر هفته های بالایی و نی نی رشدشو کرده و کامله مشکلی پیش نمیاد.بیمارستان هم محیطش خیلی غیرقابل تحمله 5روز میدونم خیلی سخت گذشته بهت.انشالله نی نی خوشگلتو به سلامتی زودی بغل بگیری.

حتما از حالت با خبرم کن گلم. انشالله همه چی خوب پیش بره عزیزم

ای جانم قدم نورسیدتتتتتت مبارک باشه انشالله بسلامتی ودلخوش عه جدی..درداش قابل تحمل هست حالا؟ ای کا ...

سلام عزیزم چطوری؟نی نی چطوره؟خیلی وقته ازت بیخبرم. نی نی دنیااومده؟از حالت باخبرم کن گلم.انشالله که همه چی رو به راه باشه و حال هردوتون خوب باشه

سلام خوبین؟امروز داشتم پیامهاتونو میخوندم.خیلی حس خوبی بود..خوشبحالتون ک نی نیاتون دنیا اومدن..تبریک ...

سلام عزیزم انشالله بهترین دوران بارداریو داشته باشی 

حسابی ازش لذت ببر ک تاچش بزاری روهم تمومه

سلام عزیزم چطوری؟نی نی چطوره؟خیلی وقته ازت بیخبرم. نی نی دنیااومده؟از حالت باخبرم کن گلم.انشالله که ...

سلام عزیز دلم خوبی

دختر گلت چطوره؟

منم زایمان کردم دخترمو بالاخره بغلش کردم

یازده شهریور سزارین شدم

حلما کوچولو حالش خوبه؟ راستی عکسشو نفرستادی چرا؟ 

بچه داری خوبه؟

شیرخودتو میدی؟ کمکی هم میدی؟؟

دکتر بردیش تاحالا .

سلام عزیزم انشالله بهترین دوران بارداریو داشته باشی  حسابی ازش لذت ببر ک تاچش بزاری روهم تمومه

مرسی عزیزم.فعلا ک خیلی داره دیر میگذرررره...دوس دارم زوتر این چند ماهم بگذره ولی ب زایمان ک فک میکنم میترسم😂😂امیدوار بودم یکیتون طبیعی باشین ک بیاین از زایمانتون بگین ک دوتاتون سزارین شدین😐😁

خدایا مواظب دخترم باش😍
سلام عزیز دلم خوبی دختر گلت چطوره؟ منم زایمان کردم دخترمو بالاخره بغلش کردم یازده شهریور سزارین ش ...

سلام عزیزم خوبم تو چطوری؟عزیزمممممممممممم.تبریک میگم گلم به سلامتی . انشالله که دختر خوشگلت سلامت باشه و زیر سایه پدرو مادرش

بزرگ بشه.هم شیر خشک میدم من هم شیر خودمو. عملت چه جور بود؟خوب بودش؟کدوم بیمارستان سز شدی؟سز اختیاری شدی یا دکتر تشخیص داد؟

بچه داری واقعا سخته 23روزه خواب ندارم. شبا دخترم اصلا نمیخوابه و جیغ جیغ میکنه. بیشتر اوقات دلش درد میکنه. چشماش هم همش قی میکنه هرچی ماساژ میدم درست نمیشه. دوران حاملگی استرسمون یه جور بود الان یه جوردیگه. اوایل درگیر زردیش بودم الان درگیر چشماش و دل دردش.

راستی!دخترت چند کیلو بود بدنیا که اومد؟

اره بابا همش یه پامون دکتره. از بس که دخترم بیقراره. امیدوارم دخترتو اروم باشه  اذیت نشی

مرسی عزیزم.فعلا ک خیلی داره دیر میگذرررره...دوس دارم زوتر این چند ماهم بگذره ولی ب زایمان ک فک ...

اره واقعا جالب بود هردو سز شدیم

ولی من ی شب کامل تو بلوک زایمان طبیعی بودم 

اونایی ک درحال زایمان بودنو ازنزدیک دیدم درداشونم دیدم واقعا قابل تحمل بود

بعداز زور های آخر ک بچه میاد انقدرراحت میشدن دیگه ام دردی نداشتن

نترس اصلا.

سلام عزیزم خوبم تو چطوری؟عزیزمممممممممممم.تبریک میگم گلم به سلامتی . انشالله که دختر خوشگلت سلامت با ...

ممنون عزیز دلم لطف کردی

دکترم تشخیص داد من حرفی نزدم واسا سزارین

منم درگیره زردی ام پایین نمیاد 

میخواستن بستریش کنن نزاشتم دستگاه خریدیم توخونه میزارمش تو دستگاه 

چیزای نفاخ سعی کن اصلاااا نخوری بچه گناه داره

یکم بهش عرق نعنا بده آروم میشه الساهم خیلی بیقراره عرق نعنا میدم آروم میشه میخوابه ازدکتر پرسیدما سرخود نمیدم.

کدوم دکتر میبریش دخترتو؟

منم باید ببرم دکتر قطره بده احتمال خیلی زیاد کولیک داره

دخترم دنیا اومد سه کیلو بود

بردم بهداشت قدو وزن کرد ۲۹۰۰شده بود 

چرا چشماش قی میکنه؟؟ دکترش علتشو چی گفته

ممنون عزیز دلم لطف کردی دکترم تشخیص داد من حرفی نزدم واسا سزارین منم درگیره زردی ام پایین نمیاد&nb ...

کار خوبی  کردی عزیزم که نذاشتی بستری کنن. دکتر به دختر من یه قطره داد به اسم بیلی نایستر زردیشو اورد پایین. خیلی کمکمون کرد. دختر من داخل چشاش زرد زرد بود. شکم و لپاشم خیلی زرد بود.شانس اوردیم اومد پایین. زردیه السا خانم چنده؟مال حلما 14 بود.چندبار پیش دکترشکیبا توی ورامین بردیمش دکتر خوبی بود. چندبارم بردیم پیش دکترنیره کریمی توی بیمارستان قرچک.قطره زردی رو متخصص قرچکیه داد خیلی خوب بود. دخترتو یه سرپیشش ببر دکتر خیلی عالیه.توی بیمارستان برکته. اگه پیش اون نمیبردم و قطرهه رو نمیداد شاید زردیش هنوزم بود.دخترم خیلی گریه میکنه دلش همش درد میکنه باید ببریمش بازم دکتر چندروزه دستشویی هم نکرده.

چشماشو دکتر گفت مجرای اشکیش بسته اس باید انقد ماساژش بدیم تا باز شه. یه پماد و قطره چشم هم داد که هرچقد زدم فایده نداشت.دکتره گفت اگه تا 7ماهگی مجرای اشکیش باز نشه و چشمش بازم قی کنه باید بیاری میل بندازیم بازش کنیم. خیلی میترسم و نگرانم. برا دخترم دعا کن کارش به میل انداختن نرسه

کار خوبی  کردی عزیزم که نذاشتی بستری کنن. دکتر به دختر من یه قطره داد به اسم بیلی نایستر زردیشو ...

اره شنیدم که بیلی نایسترخیلی خوبه

السا زردیش رسید ۱۵ باشیرخشت ترنجبین آوردیم پایین الام رفته کامل دیگ آزمایش نگرفتم ببینم چندشده دلم نیومد سوزن بزنن بهش

ای جانم عزیز دلممم انشالله کار به میل انداختن نرسه اصلا.

گناه دارن اذیت میشن جوجه هامون

من ازالان دغدغه واکسن ۲ماهگیشونودارم 

دخترمنم خیلی گریه میکنه کولیک دارن

من دیروز براش قطره کولیک ایدخریدم قبله شیرش میدم 

تادردای روده و معدشو کم کنه

تامیتونی شکم حلما خانومو جهت عقربه های ساعت ماساژ بده تا شکمش کارکنه برای همونه دل درداش بچه اذیت میشه.خودتم اصلاچیزای نفاخ نخور.فوری بلافاصله بعداز هروعده غذاییت عرق نعنا بخور

حالا همه اینا به کنار دعا کنیم ریفلاکس نگیرن

من از این گزینه وحشتتتتتت دارم😩😩😩😩😩

پس خواستم ببرمش دکترازت آدرسشو میگیرم .-