2777
2789
عنوان

از سنم خجالت میکشم کیا اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 51 پست

نبابا کجاش معنی زندگیو میفهمیم😂 تا وارد جوونی شدیم کرونا اومد دانشگامون مجازی و با ماسک گذشت نفهمیدیم چیشد ما همه چیو باهم تجربه کردیم کرونا و گرونی و جنگ و ... خوش به حال دهه های قبل میتونستن واسه زندگیشون برنامه بریزن تو جوونی صاحب همه چی میشد بشن. الان چی یه ماشین بخوای بخری خدا تومنه😅 بیچاره ما جوونا فکر میکنم نسلای بعد ما بدبختتر از ما بشن مثلا دهه نودی ها بگن خوشبحال دهه هفتاد و هشتادیا😂

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب منم ۴۰🙃جایی تا خودم نگم ۴۰ فکرشم نمیکننبی خیال بابا بهش فکر نکن

من برعکس با بچپ میرم بیرون میگن نوه اته۴۳ م

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از کلمه سن بالا بدم میاد

ببخشی ۴۰ ک سن بالا نیست

کدوم ببخشید بی یوادی بهت میگه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دوره ما هم سخت گیری خانواده ها امل بازیاشون تفکر قدیمی

الانم هست متاسفانه اینستا و یوتیوب رو نبین هنوز خیلی طرز فکر قدیمی وجود داره 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

کی به این سن رسیدیم اینقد جوننی نکردیم نفهمیدیم چجوری گذشت

اینکه اره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تازه من زودم ازدواج کردم دخترم ۱۵ سالشه الان

هر کلاسی میره دفعه اول فکر میکنن خواهربزرگشم😬

البته موهامو رنگ میکنم😶‍🌫️ سفید دارم

ولی بهش فک نکن چون نمی تونی تغیرش بدی