2777
2789
عنوان

کیا با پسری ازدواج کردن ک قیافه نداره زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 63 پست
درست صحبت کن حیا کنعادی شده برات بی فرهنگی؟اسی اصلا راجب این موضوع حرفی نزد

وقتی گفته خراب یعنی همین

نه خیر واسه من عادی نیست اگه عادی بود میگفتم بره خراب بشه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

درست صحبت کن حیا کنعادی شده برات بی فرهنگی؟اسی اصلا راجب این موضوع حرفی نزد

چرا جواب سوال منو نمیدی هااا؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی گفته خراب یعنی همیننه خیر واسه من عادی نیست اگه عادی بود میگفتم بره خراب بشه

من به آدم بی ادب که از مدل حرف زدنش آدم حالت تهوع میگیره و به راحتی توهین و قضاوت می‌کنه در صورتی که هنوز خودش پر ایراده میگم خراب

دیگه هم جوابتو نمیدم 

اگر دوسش داری ب ظاهر توجه نکن. شوهر من وقتی اومده بود خواستگاریم همش میگفتم من عمرا پیش این بخوابم خیلی زشته و این حرفا ولی الان لح لح میزنم برای بودن باهاش.  البته خداییش زشتم نیست ولی اصلا خوشکل نیست

اگر دوسش داری ب ظاهر توجه نکن. شوهر من وقتی اومده بود خواستگاریم همش میگفتم من عمرا پیش این بخوابم خ ...

پی چی شد نظرت عوض شد؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

من به آدم بی ادب که از مدل حرف زدنش آدم حالت تهوع میگیره و به راحتی توهین و قضاوت می‌کنه در صورتی که ...

من کاری به دوستای اسی ندارم میفهمی یا نه

قیافه نون و آب نمیشه کهمهم پوله پووول😂

من خواستگار پولدار داشتم ولی قیافش به دلم نبود البته طرز رفتارشم خوشم نیومد حاضرم از گرسنگی بمیرم ولی زن اون نشم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من به آدم بی ادب که از مدل حرف زدنش آدم حالت تهوع میگیره و به راحتی توهین و قضاوت می‌کنه در صورتی که ...

ببین اصلا حوصله بحث ندارم۳هفتس خواب ندارم به خاطر مادربزرگم 

شما حق نداری بهم بگی خراب فهمیدی واگذارت میکنم به خدا

من اصلا منظورم دوست اسی نبود هزار بارم گفتم ولی متوجه نمیشی

من خراب نیستم میفهمی یا نههههه 

یکی تو الان دلمو شکوندی یکی هم خالم

امیدوارم خداجوابتون بده به حق۵تن

تو حق نداری تربیت مادرم زیرسوال ببری

اگر دوسش داری ب ظاهر توجه نکن. شوهر من وقتی اومده بود خواستگاریم همش میگفتم من عمرا پیش این بخوابم خ ...

چطور نظرت عوض شد

من که ۲ ساله نظرم عوض نشد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱