2777
2789
عنوان

به نظرتون من زشتم یا خوشگلم

239 بازدید | 41 پست

از نظر خودم از پانزده سالگی تا ب الان همیشه از بینیم خوشم نیومد همیشه میخاستم عمل کنم ولی همه گفتن قشنگه نکن کسی توجه نکرد به حرفام تا الان مامانم میخاد بینیش عمل کنه با اینکه بیستو یکی دوسال ازم بزرگتره زیبایی عمل کنه من ک میخام عمل کنم میگه نه عکست نشون دکتر دادم گفته نیازی به عمل نداره برو عروس شو عمل کن😐نامزدمم میگه اگر عملی کنی دور منو خط بکش چون نیازی نداری من عملی دوس ندارم به کسایی ک عمل کردن برنخوره 💛دوستاممم میگن عمل نکنم ولی من واقعا یه عکس درستو حسابی ندارم 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

همیشه همه رو زدن تو سرم ک تو زشتی اون خوشگل تره این خوشگل تره قدت کوتاس بینیت زشته دندونام یکیش کج بود ک درست کردم همیشه مامانم میگفت نخند با این دندونت من خیلی خوش خندم خیلیییییییی همش دارم میخندم خلاصه این حرفا بوده تا حالا همش میخام از بقیه سرتر باشم میخام عروس شدم یه زمانی عکسام خوشگل بشه بگن خوشگله ولی نمیشه همیشه تو عکسا زشتم باید با اسن پ چت بگیرم اخرم دوسش ندارم عکسمو میزارم واقعی بگین 

بعد دوست دختر پسر عمه نامزدم دوست بودن دختره عمل کرده بود مدل شد حالام ازدواج کردن ....اون همیشه یه جوری نگاهم میکنه کلا بلاکم کرده بقیه همکلاسی هام منو هی جوری نگاه میکنن تعریف دوستمو میکنن ک گوگولیه بامزس ولی هیچوقت نگفتن توهم خوشگلی نمیدونم چرا ولی واقعاً این موضوع عصابمو خورد کرده میشه عکسمو بزارم بدون فیل تر راستی من ارایشم خیلی کم میکنم نظر بدین عکس دوست دختر پسر عمه نامزدمم میزارم 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

عکس

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوسدارم عمل کنم با اینکه بینیم کوچیکهولی پولشو ندارم نمیدونم چ کنم

من بابام پول مامانم داده به من ک رسیده نمی‌ده فکر کن من پنج ساله میگم دقیقا شبی ک من گفتم بخدا عمل کنم فرداش مامانم واسه خودش وقت گرفته 

چشمات قشنگه بینیتم خوبه ولی عمل کنی قشنگ تر میشی الانم تو سن بلوغی چند سال دیگه خیلی قشنگ تر میشی

خاهر بیست سالمه