2777
2789
عنوان

واقعا عصابم خورده میشه بیاین

35 بازدید | 6 پست

از نظر خودم از پانزده سالگی تا ب الان همیشه از بینیم خوشم نیومد همیشه میخاستم عمل کنم ولی همه گفتن قشنگه نکن کسی توجه نکرد به حرفام تا الان مامانم میخاد بینیش عمل کنه با اینکه بیستو یکی دوسال ازم بزرگتره زیبایی عمل کنه من ک میخام عمل کنم میگه نه عکست نشون دکتر دادم گفته نیازی به عمل نداره برو عروس شو عمل کن😐نامزدمم میگه اگر عملی کنی دور منو خط بکش چون نیازی نداری من عملی دوس ندارم به کسایی ک عمل کردن برنخوره 💛دوستاممم میگن عمل نکنم ولی من واقعا یه عکس درستو حسابی ندارم 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه همه رو زدن تو سرم ک تو زشتی اون خوشگل تره این خوشگل تره قدت کوتاس بینیت زشته  دندونام یکیش کج بود ک درست کردم همیشه مامانم میگفت نخند با این دندونت من خیلی خوش خندم خیلیییییییی همش دارم میخندم خلاصه این حرفا بوده تا حالا همش میخام از بقیه سرتر باشم میخام عروس شدم یه زمانی عکسام خوشگل بشه بگن خوشگله ولی نمیشه همیشه تو عکسا زشتم باید با اسن پ چت بگیرم اخرم دوسش ندارم عکسمو میزارم واقعی بگین 

بعد دوست دختر پسر عمه نامزدم دوست بودن دختره عمل کرده بود مدل شد حالام ازدواج کردن ....اون همیشه یه جوری نگاهم میکنه کلا بلاکم کرده بقیه همکلاسی هام منو هی جوری نگاه میکنن تعریف دوستمو میکنن ک گوگولیه بامزس ولی هیچوقت نگفتن توهم خوشگلی نمیدونم چرا ولی واقعاً این موضوع عصابمو خورد کرده میشه عکسمو بزارم بدون فیل تر راستی من ارایشم خیلی کم میکنم نظر بدین عکس دوست دختر پسر عمه نامزدمم میزارم 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
مامانت چرا میخواد عمل کنه

میگه تیغه بینیش کجه نمیدونم میگه میخاد بخابه دهنش خشک میشه

همه قابل درکه بجز حرف نامزدت😐😐😐

میگه عمل نکنم 

میگه بین عمل من یکیو انتخاب کن