2777
2789
عنوان

یه خانمی عاشق همسرم هست 😔

638 بازدید | 49 پست

بچه ها

من تازه عقد کردم ولی حدود سه سال با همسرم دوست بودیم

ایشون از نظر محبت و رسیدگی عالی بود و بسیار مسئولیت پذیر منم خیلی دوستش دارم خلاصه ما ازدواج کردیم بعد یه خانمی دوست همسرم بود دوره مجردی این خانم اونموقع که فهمید من هستم همچنان بود ( همسرم میگفت دوست معمولیه اما اون خانم به دیدگاه دیگه ای نگاه میکرد انگار) بعد خلاصه جدا شدن از هم و همسرم با من موند خودش نگهم داشت و رابطمون عالی. اوایل میگفت دلم به حال فلانی میسوزه خیلی دوستم داره و عذاب میکشه و من ولش کردم و فلان ... کلا نگرانش بود انگار بچه هست اون زن... خلاصه دیشب پیشش خواب بودم یهو بحث اون خانم شد با بغض و غم خاصی گفت فلانی عاشقم بود از عشقش حرف میزد میگفت فلانی وقتی دیده من با توام گریه میکرده خیلی جیگرش سوخته و ...

من ناراحت شدم براش

بعضی وقتا همسرم میگه من مشکل دارم یهو تو خواب گریه میکنه دلش میگیره اما حرف نمیزنه

بنظرتون به این موضوع ربط داره؟دلم نمیخواد همسرم غصه بخوره

بنظرتون چیکار کنم؟

بنظرتون اون خانم واقعا بیشتر از من عاشق همسرمه؟

با این حرفا میتونم بگم همسرت فراموشش نکرده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین سر وی با هم کات کردن؟

شایدم اینجوری جلوی تو گفته زنه دوسم داره که خودش رو برات جذاب کنه

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

مشاوره فقط

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

چقد کم عقلی

شوهرت عاشق اونه نه اون عاشق همسرت

شانس اورده باشی در حال خیانت نباشه

کاش بفهمی آدم نیست شوهرت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی