2777
2789
عنوان

فردا اولین دیتمه

76 بازدید | 6 پست

من هیچ وقت دیت نرفتم اولین بارمههه واقعا هیجان دارم برای فردا چون پارتنرمو یکساله میشناسم ولی چون مجازی باهم بودیم نشد همو ببینیم و الان کلی راهو اومده فقط برای اینکه منو ببینههه اونم اولین دیتشه گفت هر جا خواستی میریم منم به کافه انتخاب کردم گفت که کادو اینا هم نخر فقط خودت بیا ببینمتتت واقعا امیدوارم ناامید نشیم بهم برسیم خیلی پسر خوبیه خدا ادمو درستو وقتی سر راهت میزاره که فکر میکنی دیگه نمیتونی به هیچکس اعتماد کنی

هر چقد اسم زدم خطا داد اخرش چشامو بستم تن تن زدم رو کیبورد نتیجه اش شد اسمم😐😂                     کابری دوممه با شماره تلفن دیه ام اون یکی کاربریمو معلوم نشد چی شداصن😐 ی جک بگم خالی نرم😐 ی  مرده میخوره ب نرده ولی برنمیگردهههه در اشتباهی مییمیره😞😩🖤       نمیدونم چی تو مغزم گذشته که این چیزا رو تو بیوگرافی نوشتم😔✨
راه دور خوشم نمیاد قبلا داشتم الان تو رابطم نزدیکه خیلی بهتره موفق باشی

اره عزیزم واقعا سخته. ولی این ادم ارزششو داشت...

هر چقد اسم زدم خطا داد اخرش چشامو بستم تن تن زدم رو کیبورد نتیجه اش شد اسمم😐😂                     کابری دوممه با شماره تلفن دیه ام اون یکی کاربریمو معلوم نشد چی شداصن😐 ی جک بگم خالی نرم😐 ی  مرده میخوره ب نرده ولی برنمیگردهههه در اشتباهی مییمیره😞😩🖤       نمیدونم چی تو مغزم گذشته که این چیزا رو تو بیوگرافی نوشتم😔✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختری ؟

اره

دقیقا ماهم همینطوری بودیم

منم همین فکرو میکردم ولی کات کردیم ۴ ماهه

اصلا اعتماد نکن

نگاهم کرد و گفت: «می‌دانی رنج تو از چیست؟ تو به آنچه نباید، بسیار می‌اندیشی...»
دقیقا ماهم همینطوری بودیم منم همین فکرو میکردم ولی کات کردیم ۴ ماههاصلا اعتماد نکن

امیدوارم اعتمادمو نشکنه. چون اخرین چیزیه که تو این جهان بهش چنگ زدم و منو وصل به جهان نگه داشته.