2777
2789
عنوان

خواستگار بی ادب

166 بازدید | 13 پست

۲۴ ساعت با هم آشنا شدیم بهم میگه سیاست زنونه یاد بگیر آدمرو باید به وجد بیاری و ناز و عشوه تو طبیعتت هست. من بهش میگم من بلد نیستم. از این کارا. بعدش هم بهم میگه کتابی حرف میزنی و کلمات قلمبه سلمبه به کار نبر.

ناراحت شدم من دختر خیلی خرخون و درس خونی هستم و کلی کتاب میخونم و چند زبون اروپایی بلدم. فردا میخوام دکمه اش رو بزنم.

این آدمو از کجا آوردی؟ اینایی که میگن عشوه ی زنانه و فلان اونم تو ۲۴ ساعت ریگ تو کفششونه.

هر چقد اسم زدم خطا داد اخرش چشامو بستم تن تن زدم رو کیبورد نتیجه اش شد اسمم😐😂                     کابری دوممه با شماره تلفن دیه ام اون یکی کاربریمو معلوم نشد چی شداصن😐 ی جک بگم خالی نرم😐 ی  مرده میخوره ب نرده ولی برنمیگردهههه در اشتباهی مییمیره😞😩🖤       نمیدونم چی تو مغزم گذشته که این چیزا رو تو بیوگرافی نوشتم😔✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این آدمو از کجا آوردی؟ اینایی که میگن عشوه ی زنانه و فلان اونم تو ۲۴ ساعت ریگ تو کفششونه.

منم خودم حس کردم ریگ تو کفششه. به عنوان خواستگار سنتی اومد جلو از طریق واسطه

منم خودم حس کردم ریگ تو کفششه. به عنوان خواستگار سنتی اومد جلو از طریق واسطه

وای از این مرد تا اونجا که میتونی دوری کن. مشخصه از اوناست که پیژامه میپوشه بعد ازت توقع ست ویکتوریا سیکرت داره.

هر چقد اسم زدم خطا داد اخرش چشامو بستم تن تن زدم رو کیبورد نتیجه اش شد اسمم😐😂                     کابری دوممه با شماره تلفن دیه ام اون یکی کاربریمو معلوم نشد چی شداصن😐 ی جک بگم خالی نرم😐 ی  مرده میخوره ب نرده ولی برنمیگردهههه در اشتباهی مییمیره😞😩🖤       نمیدونم چی تو مغزم گذشته که این چیزا رو تو بیوگرافی نوشتم😔✨
سنش کمه ازم دو ماه کوچیکتره

وای وای وای همین الان بلاکش کن این پسر نه عقل داره نه شعور.