2777
2789

خانما خواهش میکنم سرزنشم نکنید میدونم کارم خیلی اشتباه بوده ولی حالا دیگه شده و سررنش فقط حالمو بدتر میکنه😭😔

من با یکی ۱٠ ماهه تو رابطه‌م خیلی وقتا کات کردیم و دوباره برگشتیم

پریروز برای اولین بار باهم رابطه ی جسمی داشتیم😔💔

نه اینکه رابطه ی کامل باشه اما (معذرت میخوام شرمندتونم) چندباری با انگشت اون قسمتم رو مالی.د و حس میکنم بین و.اژن و مقع.دم رو فشار داد

انگشتش رو اصلا داخل نبرد و فقط یه فشار سطحی بود اما من این فشار رو حس کردم

بعد از اون هیچ مشکلی نبود تا اینکه پنج ساعت بعد متوجه شدم خون قاطی ادرارم هست و وقتی با دسمال خشک کردم چند قطره خون شفاف و تازه ی قرمز رو دسمال بود و بعدش دیگه قطع شد

اینم بگم که روز اخر پریودم بود اما از صبح قطع شده بود ایا ممکنه که برا پریود بوده باشه یا نه پردم اسیب دیده؟ خیلی نگرانم خانواده ی با ابرویی دارم درسم دارم فعلا طرفم پولی نداره که بیاد خواستگاری و ازدواج کنیم😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتوتی حتما یه دکتر برو معاینه شو خدایی نکرده اتفاقی افتاده باشه همون طرفت اگه گردن نگیره بعدا چی؟

عزیزم وقتی میدونی شرایط ازدواج روندارید خوب اینقدربهم نزدیک نشید

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین
اون خون رو بزار بمونه اگر سیاه شد ، خون پریود بوده و نگران نباش ولی اگه رنگ سبز به خودش گرفت ، خون پ ...

متاسفانه دستمال رو دور انداختم🥺

اما خیلی خیلی شفاف و تازه ای بود درصورتی که اصلا انگشتش رو داخل نبرد فقط یه کوچولو فشار داد

و عجیب تر اینکه پنج ساعت بعد خون اومد

ببین رک بهت بگم اون هیچوقت خواستگاریت نمیاد حتی اگه شغل و پولم داشته باشه .. جدای از عقوبت الهی که ممکنه باور نداشته باشی داره ازت سوءاستفاده می‌کنه و ممکنه بعدها اتفاقات بدتری برات رقم بخوره و آینده‌ت تباه بشه .. و تهدیدت کنه ..

اگر نیاز داری ازدواج کن 

اما برای خودت ارزش قائل باش و تن به روابط نده ..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
اگه میتوتی حتما یه دکتر برو معاینه شو خدایی نکرده اتفاقی افتاده باشه همون طرفت اگه گردن نگیره بعدا چ ...

بله برای فردا نوبت گرفتم🥺

من شرایطش رو دارم اما طرفم پول کافی نداره و منتظره من درسم تموم شه که جلو بیاد وگرنه واقعا قصدمون ازدواج بوده

واقعا میدونم بی عقلی کردم بخدا دختر بدی هم نیستم خیلی عذاب وجدان گرفتم ولی اصلا به این فکرنمیکردم که ممکنه همچین چیزی پیش بیاد😔

خوب همین الان تا زیاد ازش نگذشته برو یه مامان معاینه کنه .بعد هم عزیزم می‌دونی دیدن اندام جنسی توسط نامحرم و لمس اون حرامه و حکم زنا داره مگه مسلمانن نیستی و الگوت حضرت فاطمه زهرا نیست توبه کن و دیگه سمت اینکارا نرو.