2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید حس میکنم هایمنم اسیب دیده😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 35 پست
اگه توبه واقعی بکنید منظورم پشیمونی واقعی و دیگه سمت اون کار نرید خدا میبخشه ولی شرطش عدم تکرار گناه ...

بله واقعا پشیمونم و دیگه همچین کاری رو تکرار نمیکنم😔💔

واقعا راست میگید من خیلی سادگی کردم کاش خدا ببخشه منو و مشکلی برا هایمنم پیش نیومده باشه😔

(ای رسول رحمت) بدان بندگانم که اسراف بر نفس خود کردند بگو: هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا نا امید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است ..

به خدا پناه ببر و عهد ببند دیگه تکرار نکنی 

خدا هم حتما می‌بخشه و کمکت می‌کنه 

صراحت کلام بنده رو هم ببخش هدفم نشون دادن واقعیت و نفس عملتون بود 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

(ای رسول رحمت) بدان بندگانم که اسراف بر نفس خود کردند بگو: هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا نا امید مباشی ...

ممنون ازتون واقعا حالم بد بود الان با حرفتون خیلی ارومتر شدم🥲

همیشه تو زندگیم هرچی از امام زمان خواستم بهم کمک کرد ولی من چی؟ در حقش بدترین کار ممکن رو کردم

امیدوارم امام زمان برام دعا کنه و خدا منو ببخشه و دیگه تکرار نکنم😔💔

ممنون ازتون واقعا حالم بد بود الان با حرفتون خیلی ارومتر شدم🥲همیشه تو زندگیم هرچی از امام زمان خواس ...

متأسفانه اتفاقیه که افتاده خداروشکر پشیمانی و برگشتی 

ان‌شاءالله باز هم دستت رو بگیرن و تا ابد رو عهدت بمونی عزیزم ، از خدا می‌خوام به زودی موقعیت ازدواجتون فراهم بشه 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .