وروجک_فلفلی_ماهلین مدیر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 180 عنوان من همیشه مینالیدم ک چرا خدا اذیتمون میکنه و معجزه دیدم | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 25 پست فهمیدم خدا چقد قشنگ میچینه برا ادم چقد بزرگه با چشام دیدم ب قلبم حسش کردم خدا خیلی خوب خودشو رسوند امیدوارم ی خوشحالی دیگه بندازه تو زندگیم از تنهایی در بیام .....خدایا من ذدقتو شوقتو دیدم کرمتو شکر❤️💚😍 ماهلینم ی روزی به دنیات میارم 🦋🌙 دیروز | 15:32 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وروجک_فلفلی_ماهلین مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 180 چقدر باید صبر کرد؟خدا واسه همون بچه پولدارا و خوشگلاس اگه دردت عشق و درس باید بگم خوشبحالت ب بدهی و مریضی نخوری ایشالله هیچوقت ک کمرتو خم میکنه امیدوارم خدا برات بهترینا رقم بزنه ماهلینم ی روزی به دنیات میارم 🦋🌙
پلن عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 884 انشالله عزیزم تنها چیزی ک میگم اینه دنبال هرچی هستی رهاش کن ن اون کارو ذهنتو اروم کن خدا ب موقع میرس ... میشه برا منم دعا کنی
الله_یارم_باش عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 5986 ن من اصن اعتقادی ب هیچی نداشتم الان بهم میگن چون اعتقاد نداشتی این خواب و دیدی البته من ندر و چله زی ... ینی دیگه ناامیدی بودی از حاجت روایی و حاجت روا شدی ؟
وروجک_فلفلی_ماهلین مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 180 ینی دیگه ناامیدی بودی از حاجت روایی و حاجت روا شدی ؟ دقیقا گفتم ولش کن اخرش یچی میشه خدا مارو دوسنداره دلش نمیخاد خوشی مارو ببینه باید چ کنیم برم یقشو بگیرم خوب نمیخاد یهو درس شد 😭😭😭 ماهلینم ی روزی به دنیات میارم 🦋🌙
وروجک_فلفلی_ماهلین مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 180 میشه برا منم دعا کنی حتما امیدوارم ب هرچی ک بخای بدسی و بهتریما برات رقم بخوره ماهلینم ی روزی به دنیات میارم 🦋🌙
پلن عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 884 حتما امیدوارم ب هرچی ک بخای بدسی و بهتریما برات رقم بخوره الهی آمین. ممنونم از شما عزیزم
maman_a_ عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 22182 برادرم دیالیزی بود هرچی میوردیم برا پیوند دکتر قبول نمیکرد با اینکه همه چی اوکی بود ۲۵ خواب دیدم روز ... چه قشنگ .خدایا شکرت .
شادی_خانه عضویت: 1404/04/23 تعداد پست: 554 اگه دردت عشق و درس باید بگم خوشبحالت ب بدهی و مریضی نخوری ایشالله هیچوقت ک کمرتو خم میکنه امیدوارم خ ... موافقم باهاتشاید من ناشکرم نمیدونم بازم ممنون
sahellllماه عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 61 برادرم دیالیزی بود هرچی میوردیم برا پیوند دکتر قبول نمیکرد با اینکه همه چی اوکی بود ۲۵ خواب دیدم روز ... چقدرخوب.امیدوارم بهتروبهتربشه
نمکی_هستم عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 4534 برادرم دیالیزی بود هرچی میوردیم برا پیوند دکتر قبول نمیکرد با اینکه همه چی اوکی بود ۲۵ خواب دیدم روز ... عزیزززم انشالله همیشه تنشون سالم باشه 😍