2777
2789

سلام شبای جمعه ما خواهرا دور هم خونه مامانم جمع میشیم یه چای میخوریم و میریم دیشب من و خواهرم قرار گزاشتیم رفتیم خونه مامانم یه،خواهر مجرد داریم بعداز مدتی،که نشستیم مامانم گفت به خواهرمجردم پاشو شام درست کنیم خواهرم با عصبانیت به من گفت پاشو کمک مامان چرا من همش باید جلوتون چیز بزارم بردارم کمم که نیستین چه خبرتونه هی میاین اینجا و ارامش برام نمیزارین من گفتم من شام بچه هام همراهمه خودمم شبا شام نمیخورم بعد پاشدم،براشون کمک کردم ولی خواهرم همچنان عصبانی بود میگفت چه خبرتونه هی میاین اینجا کمکم نمیکنین اصلا منم پاشدم گفتم باشه دیگه ما نمیایم اینجا ناراحت شدم که برم مامانم اصرار،کرد بمونیم و ما به خاطر مامانم موندیم و شامم خودمون پختیم و کاراشو کردیم خواهرم هی غر غر میکرد که کم بیاین کمک مامان بکنین و واینا منم دیگه تصمیم گرفتم نرم خونشون خیلی بهم برخورد چرا خواهرم اینجوری رفتار میکنه هفته ای یک بار زیاده مامیریم خونشون به نظرتون چرا خواهرم اینجوری میگه،شماهم خواهرای متاهلتون میان اذیت میشین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتاتون حق دارید

به نظرم وقتی میرین خونه پدر مادرتون کمک کنین

هرجا کمک میخوان میان به مجردا میگن خب

تو جمعای خانوادگی، همیشه مجردا ظرف میشورن و جمع می‌کنن

مخاطبم شما نیستیا، ولی تو فامیل ما متاهلا یه بچه میگیرن دستشون و می‌شینن گوشه به مجردا دستور میدن

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

عزیزم من مجردم ولی آبجی ندارم که بیاد خونمون، اما یه برادر دارم که هفته ای یکی دوبار دوستش میاد خونمون واقعا پذیرایی ازش یکم خسته کننده شده، چون داداشم هیچ وقت خونه اون نمیره فقط اون میاد ، من میگم شما خواهرا جداگانه چندوقت یه بار به ابجیتون زنگ بزنید دعوتش کنید اینجوری کمتر از اومدن شما ناراحت میشه، دوباره تاکید میکنم مشکل من با اومدن دوست داداشم اینه که داداش من اصلا اصلا خونه اون نمیره دیگه اعصابم خورد شده