2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 5286 بازدید | 505 پست
اوه اوه این یکی بد تر از من اصلا اعصاب نداره

عیبی نداره 🌺تاپیک مال همه هست💚💚😍

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

اگه به این فکر کنیم که خدا و امامانمون  مارو میبینن و  به تمام اعمال ما ناظر هستن هیچوقت  سمت گناه نمیریم اما مشکلمون اینجاست که ما گاهی یادمون میره  شایدم  شیطان   باعث فراموشی  ما از خدا  و امامانمون میشه  و در نتیجه ما گناه میکنیم  و  غافل میشیم از همه چی

تا زمانی که خدا یه تلنگر میزنه بهمون یه مشکلی تو زندگیمون میندازه که یادمون بیاد از خودش از  امامان 

اون موقع   دوان دوان به سمت خدا میریم کلی دعا ذکر  نماز روزه  ولی خوب چه فایده ای داره  تا خدا  مشکلمون حل میکنه  بلز برمیگردیم  سمت گناه ها   انگار اصلا  خودمون  برا خودمون مشکل درست میکنیم با اعمالمون  

حتی منی که مثلا آدم مذهبی هستم هم بازم گناه هایی دارم دیگه وای به حال  بقیه 

کل جامعه همینطوری شده   واسه همین   که ظهور محقق نمیشه

واسه همینه که حتی ۳۱۳ نفر آدم مومن واقعی و یار آقا امام زمان   وجود نداره 

یادمه بچه که بودم   فک میکردم  یه روزی منم جز  اون ۳۱۳ نفر میشم  اما  الان که بزرگتر شدم و یکم فهمیده تر میبینم نه من اصلا لیاقتش رو ندارم  اونقدر گناه دارم که نمیتونم  جز ۳۱۳ نفر باشم خیلی آقا بهم لطف کنه جز  لشکریان ۱۰۰۰ نفری ایشون باشم

امیدوارم  بتونیم گناه نکنیم امیدوارم از این حجم از تاپیک حداقل ۳۱۳ نفر آدم مومن پیدا بشه  امیدوارم  امسال سال ظهور باشه 

و دعا میکنم که خدا هممون رو عاقبت بخیر کنه

من مشتاقانه منتظر روزی هستم  که   امام زمانمون بیاد  و جهان پر بشه از عدالت  از خوبی  دیگه هیچ بدی وجود نداشته  

به امید  اون روز😍

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا خشمگین😍 امام انقدر مهربون هستن میومدن استقبالت با گرمی و صمیمیت ازت به نحو احسنت پذیرایی میک ...

اما من با توجه به بعضی احادیث گفتم 

رفتار امام ها با اشخاص مختلف متفاوته 

برای یکی شده حتی طی الارض میکنن میرن پیشش تا آخرین لحظات نزدیک مرگ تنها نباشه 

برای یکی دیگم ممکنه اینطوری باشن که اصلا محلش نذارن

ان شاالله که هرچه زودتر شاهد ظهور مولامون امام زمان عج باشیممن زیاد معجزه دیدم یکی از بزگترین هااین ...

چه خوب . خوندم تاپیکتونو.  خیلی سعادت خوبی نصیبتون شده . انشاءالله همیشه موفق باشی. 

منم ازتون التماس دعا دارم برای مشکلم. اگر یادتون بود از ته دل برام دعا کنید ممنون میشم. 

اونها به دلم نمیشینه یا از اتفاقاتیه که برای دیگران افتاده یا چیزهاییه که امامت دیگه از ایشون میگن ب ...

مطمعن باش که خشمگین نیستن ومحاله که بدرفتاری کنن 

شایدازگناهامون دلخورن باشن امابخاطر روح پاکی که دارن دلشون میسوزه برامون وقطعا جوری رفتارنمیکنن که ما زده بشیم 

من خودم رومیگم اینقدر گناهکار وبدبودم که حدنداشت اما امام زمان اینقدر بهم لطف کرد کمکم کردم که هنوز باورم نمیشه وهمیشه خجالت میکشم که چرا من این همه ادم خوب ومومن چرا اینقدر به منه گناهکار کمک کردی 

اون رسالتش هدایت ماست قطعا از بهترین راه وارد میشه به نظرم توسل ومداومت به توسل کردن خیلی میتونه شماروبه ایشون نزدیک کنه مثلا سعی کنید هرروز ۵تاصلوات واسه سلامتی وظهورشون بفرستین مطمعن باشین خیلی جاهابه دادتون میرسن وکمکتون میکنن شایدم توفیق دیدارشون نصیبتون شد🩷

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
منم ندیدیمش هنوز مثل شما

غایب بودن اقا به معنای نبودن و   ندیدن ایشون نیست 

فکر کنم امام صادق گفته باشن که‌ 

امام زمان روی فرش مجالس ما قدم میگذاره

، در بین ماست ، ما را می بینه و می شناسه، ما هم ایشون  را می بینیم، ولی نمی شناسیم. 💘

مثل حضرت یوسف 

که برادرانش رو دید و شناخت، ولی برادران، او را با اینکه دیدند نشناختن.

ان شاء الله ظهور کنن با چشم سر ببینیمشون ❤️

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اما من با توجه به بعضی احادیث گفتم رفتار امام ها با اشخاص مختلف متفاوته برای یکی شده حتی طی الارض می ...

شاید رفتارشون با کسی که ظالمه و به عمد و آگاهی با خدا و خلق دشمنی میکنه اینطور باشه نه کسی که به خاطر تبلیغ غلط دیگران از دین ناراحتی به دل داره یا ناآگاهه🌺💚یه بار امتحان کن بهت قول میدم خودت میبینی و حس میکنی امام هم دلشون خیلی برات تنگ شده هم ایشون و هم خدای مهربون که تو حدیث قدسی میگه اگه بنده ها میدونستن چقدر ذوق برگشت اون هارو دارم از خوشحالی جان از تنشون بیرون میومد

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

چه خوب . خوندم تاپیکتونو. خیلی سعادت خوبی نصیبتون شده . انشاءالله همیشه موفق باشی. منم ازتون التماس ...

چشم عزیزم من که خودم کوله باری از گناه روی دوشمه وآبرویی ندارم ولی حتما براتون زیارت ال یاسین میخونم هدیه به امام زمان عج وحضرت رقیه س چون الان که التماس دعا گفتین این به دلم افتاد ان شاالله که نظر این دوبزرگوار حاجت رواوعاقبت بخیر بشین🌺

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
چشم عزیزم من که خودم کوله باری از گناه روی دوشمه وآبرویی ندارم ولی حتما براتون زیارت ال یاسین میخونم ...

ممنون از لطفت . 

خیلی مهربونی. 

انشاءالله خدا دل شمارو هم شادکنه و حاجت روا باشید. 

شاید رفتارشون با کسی که ظالمه و به عمد و آگاهی با خدا و خلق دشمنی میکنه اینطور باشه نه کسی که به خاط ...

ولی من این جوری نیستم که مثلا ماهی یه بار به یادشون باشم که اینو میگی 

کل زندگیم، بعد این که تولد با تولدشون هم زمان شد، کل فکر و ذکرم شد 

هر روز 

هرساعت 

یه سری چیزا رو اینجا نمیشه گفت 

مشکل من اینایی که میگی نیست 

اتفاقا چون محبت شونو حس میکنم عذاب میکشم

همین همین دلخوری که میگی برای من جهنمه

همینکه دلت ناراحته یعنی خیلی بهت توجه شده عزیزم😍قلبت نمرده قدر خودت رو خیلی بدون🌺💚 دوست داشته باشی تگت میکنم صبحا هروقت تونستی بیای دعای عهد بخونی. دعای عهد که میخونی یعنی داری بیعت میکنی و آشتی میکنی😍نزار شیطون ناامیدت کنه چون به هردری میزنه تا بگه نه نمیشه دیگه دیره رویی برای برگشتن نیست